HomeCulturaLa fira literària de Jesús s’avança a Sant Jordi i agafa enguany...

La fira literària de Jesús s’avança a Sant Jordi i agafa enguany un nou impuls

La Fira Literària Joan Cid i Mulet de Jesús agafarà enguany un nou impuls amb l’objectiu de convertir-se en una cita de referència al territori. “El nostre objectiu és que durant uns dies es parle de literatura i a la vegada puguem recordar la figura de Joan Cid i Mulet”, explica la regidora de Cultura de l’EMD de Jesús, Mònica Sales. 

La fira tornarà enguany a celebrar-se abans de la Diada de Sant Jordi, entre el 10 i el 13 d’abril i servirà per donar a conèixer les novetats literàries que arriben a les llibreries per Sant Jordi. Per primera vegada, el col·lectiu DiLLUMs d’Art al Forn s’ha implicat en la fira i celebraran en el marc d’este certamen la Trobada d’Escriptors de les Terres de l’Ebre que anteriorment es feia al Forn de la Canonja.

La Trobada d’Escriptors compta ja amb més d’una seixantena d’autors confirmats i, a més de celebrar un esmorzar literari, s’ha organitzat una sessió de micropresentacions de llibres.

Serà un acte coordinat per Jesus M. Tibau i les micropresentacions aniran acompanyades de la música i la guitarra de Paco Prieto i també hi haurà breus lectures de textos a càrrec de Sílvia Panisello i Xavier Aragó. De moment ja hi ha previstes més d’una vintena de presentacions de novetats literàries. “La implicació de DiLLUMs d’Art al Forn i que la Trobada d’Escriptors de les Terres de l’Ebre es celebre en el marc de la Fira ens permet posar el focus literari a Jesús i donar un nou impuls a la fira que, després de 13 edicions, tenia el públic que tenia”, insistix Sales. També Òmnium Cultural participarà enguany en la fira amb un recital musicopoètic a càrrec del duet Camins de nit. Un espectacle que posarà el punt i final a la fira literària.

Enguany la inauguració anirà a càrrec de l’escriptora de Xerta, Francesca Aliern, en un acte que servirà també per a presentar la seua darrera novel·la La jove Laura.

En el marc de la fira durant els dies 10, 11 i 12 es faran diverses activitats literàries als centres educatius de Jesús. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 86 = 90

Últimes notícies