HomeSense categoriaUn bar de Flix oferix premis als clients que encerten els personatges...

Un bar de Flix oferix premis als clients que encerten els personatges que moren a l’última temporada de ‘Joc de Trons’

La cerveseria Dresden, de Flix, oferix premis als clients que encerten els personatges que moriran durant l’última temporada de Joc de Trons.

Per cada consumició -amb cafès no inclosos- s’oferix una butlleta amb el nom dels personatges principals i l’opció de triar si morirà, es convertirà en Caminant Blanc -un mort vivent- o quedarà viu al final de sèrie. L’estrena mundial de l’última temporada tindrà lloc la matinada entre diumenge i dilluns, a les 3 h.

Al final de la temporada es recolliran totes les previsions i les persones que hagen tingut més encerts guanyaran diversos articles de marxandatge de la sèrie.
El responsable de la cerveseria, Albert Mani, assegura que “la sèrie és trepidant i no saps mai qui morirà”, per això ha ideat este joc “per a tots els seguidors i gent friqui de Flix”. “Nosaltres oferim la butlleta, recollim els resultats i a final de temporada veurem qui té més encerts és el guanyador. Serà difícil”, explica Mani. Les primeres butlletes ja s’han recollit a la cerveseria Dresden.

 

Mostra friks

L’Associació de Jocs ‘Tothom a Taula’ de Flix inicia també les activitats de la segona edició de la Mostra Friks, les jornades de jocs de taula i lleure, que enguany es dedicaran a Jocs de Trons.

Este diumenge està prevista una projecció de recordatori del final de setena temporada i també una demostració oberta de jocs de taula. Durant les properes setmanes, s’organitzarà més d’una quinzena d’actes, com poden ser tornejos de jocs, xarrades sobre Jocs de Trons, un concurs de preguntes sobre la sèrie, o un concert de bandes sonores amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música de Flix. Els actes comencen este diumenge i s’allargaran fins al proper 5 de maig

Andreu Prunera
Andreu Prunera
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 3 =

Últimes notícies