HomeEsportsLa Torre de l'Espanyol segona etapa de la Xallenger BTT amb la...

La Torre de l’Espanyol segona etapa de la Xallenger BTT amb la clàssica Transrabosenca

La Torre de l’Espanyol, serà escenari de la segona prova de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre, amb la disputa de la quinta edició de la Transrabosenca.

Com a gran novetat d’enguany, els dos recorreguts són totalment separats, independents un de l’altre, només comparteixen la sortida i l’arribada.

El circuit Ral·li sortirà a les 9 en punt i directe cap als molins per poder gaudir de les senderes dels aproximadament 43 km amb gairebé 1.200 metres de nivell positiu del recorregut. Com cada any, es tracta d’una marxa dura i compensada. Amb senders totalment reciclables i camins per poder gaudir del territori i grans vistes de la geografia de la Ribera i part del Priorat. Disposa de tres avituallaments sòlids i un de líquid.

La marxa Esprint tindrà la sortida a les 9:10 i és molt similar a la de l’any anterior però amb més sendera i més explosiva. En total té 24 km i 700 metres de desnivell amb un únic avituallament sòlid.

Com cada any, a les 7:30 ja es podrà recollir el dorsal i la gran bossa regal que us hem preparat.
Més de 100 voluntaris rabosencs, col·laboraran per garantir el bon desenvolupament de la prova, amb l’èxit de participació garantit en superar fa uns dies la xifra de 300 inscrits.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 6 =

Últimes notícies