HomeEsportsJeremy Alcoba comença el Mundial de Moto3 Júnior en quinta posició

Jeremy Alcoba comença el Mundial de Moto3 Júnior en quinta posició

Jeremy Alcoba es va estrenar esta temporada al Mundial Júnior de Moto3 amb una quinta posició en la prova disputada al circuit portugués d’Estoril. L’edició del 2019 arrenca amb bones sensacions per al Laglisse Academy, en una prova marcada per la meteorologia adversa de principi a fi, amb les curses disputafrd sota la pluja.

Les condicions eren bastant delicades, però Alcoba va poder sumar uns valuosos punts en el traçat portuguès. El pilot jesusenc va partir des de la pole, liderant els compassos inicials de la cursa, però a poc a poc va anar cedint posicions, quedant relegat al segon grup. A mesura que va agafar confiança i que la pista es va anar assecant, Alcoba va augmentar el seu ritme, arribant a fer fins i tot la segona volta més ràpida de la carrera. Al final, el seu quint lloc li atorga 11 importants punts per començar una temporada en què aspira al títol.

La victòria va ser per Barry Baltus (Sama Global. Angel Nieto Team), seguit de Xavier Artigas (Leopard Impala Junior Team), Jose Julián Garcia (Fauss), Mario Suryo Aji (Astra Honda Racing Team)