HomeCulturaEl Poble Vell de Corbera d’Ebre es convertix en un museu reivindicatiu

El Poble Vell de Corbera d’Ebre es convertix en un museu reivindicatiu

L’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre es convertix en un museu amb més d’una vintena d’obres d’art. La sisena edició de la Biennal d’Art de Corbera d’Ebre va començar el passat cap de setmana i cada any es dedica als drets fonamentals. Enguany, es dedica als drets que ningú pot ser detingut arbitràriament i que tothom té dret a un judici imparcial.

Les obres d’art s’han centrat també en l’exili i l’arrest com a fonts d’inspiració. Han aportat obres artistes de qualsevol punt del món. “Hem tingut obres del continent americà o asiàtic”, explica el president de l’Associació Poble Vell de Corbera d’Ebre, Joan Antonio. En l’edició d’enguany també es va homenatjar la pintora Pilar Segura.

L’acte d’inauguració va comptar amb la visita inesperada del president de la Generalitat, Quim Torra, que estava de visita familiar per la Terra Alta. Torra definia l’església vella com un escenari “que et deixa una petjada al cor”, i va subratllar que “s’ha de seguir reivindicant la memòria històrica i els anhels de llibertat”. 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 72

Últimes notícies