HomePolíticaMovem Tortosa ha donat a conèixer tots els noms de la candidatura...

Movem Tortosa ha donat a conèixer tots els noms de la candidatura de cara les eleccions municipals

En el marc del passeig central del parc Teodor Gonzàlez, Jordi Jordan, ha presentat una candidatura transversal i plural, amb perfils professional i socials de diverses entitats i plataformes, així com de tots els barris de la ciutat que té com objectiu ser la garantia del canvi després de 12 anys de governs convergents amb el suport d’ERC a Tortosa.

Així, Jordi Jordan, ha detallat que presenta “un equip transversal, amb diverses sensibilitats ideològiques i progressistes que tenim com objectiu treballar i moure Tortosa cap al futur en un moment d’estancament i retrocés econòmic i demogràfic de la ciutat i de la necessitat d’un revulsiu a tots nivells”. Per altra banda, el candidat a l’alcaldia per Movem Tortosa també ha assenyalat que és “una candidatura preparada per governar amb perfils professionals, amb prestigi, juntament amb persones que fa temps treballen per la ciutat des de l’associacionisme i el món social defensant des de la societat civil allò que l’actual govern no ha fet en 12 anys”.

Finalment, Jordi Jordan, ha remarcat que aquesta llista és “la garantia del canvi a Tortosa després d’anys de treballar durament com a primer grup de l’oposició i davant l’ambiguitat tant d’ERC com el PSC que no descarten pactar amb els postconvergents”. És per això que Jordan ha afirmat que “Movem Tortosa és la única garantia de canvi perquè ja va nàixer com l’alternativa als qui és pensen que la ciutat és d’ells, que practiquen el clientelisme i caciquisme i ara el que molta gent demana és  una regeneració democràtica en un govern marcat per diversos casos de corrupció i manca d’ètica que bloquegen i rebutgen tot allò que no controlen”.

 

La llista de Movem Tortosa per a les properes eleccions municipals: 

1. Jordi Jordan. Llicenciat en Història per la Universitat de Barcelona. Màster en Estudis Culturals Mediterranis per la URV. Postgrau en Idees i Experiències Polítiques Transformadores per la Universitat Autònoma de Barcelona. És Professor de Geografia i Història a l’Institut Els Alfacs de Sant Carles de la Ràpita i professor associat al Campus de la URV de les Terres de l’Ebre a Tortosa. Regidor i portaveu de Movem Tortosa. Ha estat també president dels Amics dels Castells i Nucli Antic de Tortosa.  Veí del Nucli Antic.

2. Sonia Rupérez. Llicenciada en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Barcelona. Màster en Direcció i Administració d’Empreses per la mateixa Universitat. És empresària, treballant com economista . Participa en diferents entitats culturals i socials de la ciutat. Veïna de Ferreries.

3. Francesc  Vallespí. Comerciant del sector tèxtil, actualment jubilat. President de la Delegació de la Lliga Contra el Càncer a Tortosa i Terres de l’Ebre des de 1999. Ha estat administrador a Càritas  Tortosa entre 2013 i 2016. Regidor de Movem Tortosa des de 2015. Veí de la Simpàtica.

4. Jaume Bel. Llicenciat en Arquitectura per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. Títol d’Especialista Universitari en Dret Urbanístic. Té un despatx propi des de 1993 a Tortosa havent participat en múltiples projectes d’iniciativa tant privada com pública. Ha estat membre de la  junta directiva del Col·legi d’Arquitectes Demarcació de l’Ebre i també de l’associació D’arquitectes Urbanistes de Catalunya. Veí del Centre.

5. Marga Abelló. Té estudis en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya, que actualment està acabant de cursar. Treballa com a directora d’una important empresa de comerç de Tortosa. Participa com a voluntària en diferents entitats socials i en defensa de la llengua. És veïna de l’EMD de Jesús.

6. Montse Garcia. Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Oberta de Catalunya . Economista. Treballa en el sector financer, essent responsable d’organització CCOO a les Terres de l’Ebre. Veïna de Ferreries.

7. Pere Genaró. Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, especialista en Pediatria. Ha estat vicepresident de la Plataforma en Defensa de la Sanitat a les Terres de l’Ebre, membre de la Marea Blanca TE. És President de l’Acadèmia de les Ciències Mèdiques a Terres de l’Ebre, treballa a l’Hospital Verge de la Cinta i a la Clínica Terres de l’Ebre. Veí del Temple.

8. Mari Pau Cid. Tècnica sociosanitària, de laboratori i d’educació infantil, actualment cursant el grau d’Educació Social. Experta en polítiques d’igualtat ha treballat com a responsable de salut  i prevenció tractant la diversitat sexual, igualtat de gènere, prevenció de bullying dintre les aules, addiccions, alimentació, salut mental, etc.  Creadora de projectes en prevenció del bullying homofòbic i autora de les “Jornades contra la violència de gènere”. Actualment és empresària i membre d’una SCCL de vessant social, coordinadora de projectes i educadora. Veïna del Centre.

9. Oscar Carles. És regidor a l’EMD de Bítem  i candidat a la presidència d’aquesta EMD. Pagès de professió, està vinculat en diferents entitats de la població com la Unió Excursionista  de Montsaspre , entre altres associacions. Veí de l’EMD de Bítem.

10. Maite Guallar. Diplomada en Magisteri per l’Escola Oficial de Magisteri  de Tarragona. Fundadora i membre d’ARCA, protectora d’animals de companyia de la ciutat. Ha participat en diverses ponències de les lleis de protecció dels animals i protectores de Catalunya. Veïna del Centre.

11. Ramon Pujol. És regidor a l’EMD Jesús i candidat  a la presidència d’aquesta l’EMD. Pagès de professió. Membre d’Avancem, és  ha estat regidor a l’EMD entre el 1995 i el 2003. Fou membre de la junta de creació de l’EMD de Jesús, ara fa 25 anys. Veí de l’EMD de Jesús.

12. Andrea Arasa. És  professora de la facultat de ciències d’educació, als graus de magisteri, al Campus de la URV de les Terres de l’Ebre a Tortosa. Llicenciada en filologia hispànica i màster en ELE per la URV. Voluntària de Càritas i d’alfabetització a Atzavara Arrels. Veïna de Ferreries.

13. Manel  Caballé. És enginyer tècnic per la URV i enginyer per la UVIC. Treballa com a professor de secundària a l’institut Cristòfol Despuig de Tortosa. Veí de Ferreries.

14. Carme Valls. Diplomada en Ciències Empresarials per la UOC, és també tècnica superior en secretariat. Té estudis de Relacions Laborals i Ocupació. Treballa a l’ICS, al servei d’urgències de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa.És veïna de Remolins.

15. Diego Orellana. Tècnic delineant treballa en una important empresa com operari químic, de la qual és delegat sindical.

16. Elena Mars. Llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Govern de la Ciutat: drets ciutadans i polítiques públiques per la UOC.. Veïna de l’EMD de Jesús.

17. Josep Lluís Borràs. Llicenciat en Història per la URV. Llicenciat en Publicitat i Relacions Públiques per la UOC . Treballa al departament de Cultura de l’Ajuntament de Tortosa. Postgrau sobre el Magreb contemporani i les relacions amb l’Estat espanyol per la UNED. Veí dels Reguers.

18. Laia Rovira. Diplomada en Relacions Laborals. Màster en Prevenció de Riscos Laborals; Màster en Recursos Humans. Treballa de tècnica de PRL en una empresa de Tortosa.  Vinculada en diferents entitats i associacions juvenils de Tortosa i Bítem. És veïna de l’EMD de Bítem.

19. Iñigo Lechuga. Llicenciat en Medicina exerceix de metge especialista en cardiologia a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta essent el director del departament a l’HVCT. Membre del col·lectiu Me Moc en Bici. Veí de l’EMD de Jesús.

20. Agustí Sebastià. Tècnic en electricitat i instal·lació de clima i energies renovables. Treballa en una empresa comercial. Secretari del Moto Club Tortosa. És veí de Sant Llàtzer.

21. Cinta Galiana. Llicenciada i doctora en Ciències  de l’Activitat Física i Esportiva. Postgrau en Gestió Esportiva Municipal i també en Activitat Física per a l’envelliment per la UB. Regidora de  l’Ajuntament de Tortosa entre 2012-2019. Professora a l’Institut Dertosa és membre de la Plataforma en Defensa de l’Educació Pública a les Terres de l’Ebre. Veïna de la Simpàtica.

22. Dora Casadó. Administrativa a RRHH (Recursos Humans) a l’ICS (Institut Català de la Salut).Activista per la defensa dels animals des de l’any 1998.Cofundadora de l’associació Arca i Progat. Membre de l’associació Progat de Tortosa. Veïna del Centre Nucli Antic.

23. Nazario Garcia. Autònom. Té un taller mecànic de motocicletes. Té estudis de Cicles en Formació de Grau Superior en projectes de mecanització. President del Motoclub Tortosa. Veí del Rastre.

24. Lorena Buch. Tècnic de Laboratori a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Delegada de l’Associació de Donants de Sang del Baix Ebre. Membre de CATAC. Veïna de Els Reguers.

25. Juan Vallès. Empresari. Veí del Temple.

26. Rosa Moreno. Tècnica especialista en anàlisis clíniques ha treballat com a TEI a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta. Veïna de Ferreries.

27. Sole Roca. Treballadora industrial i sindicalista, va ser delegada de CCOO a LEAR fins al seu tancament. Veïna de Ferreries.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

60 + = 67

Últimes notícies