HomeSense categoriaDiferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019

Diferents varietats de Mel Muria, presents a EcoSalud Barcelona i Firabril 2019

Les mels de la gamma ecològica de Muria Bio (www.mielmuria.com) han destacat a la 28ª edició d’EcoSalud, el Saló de la Salut i els Productes Naturals, un punt de trobada per a tots els professionals dels productes naturals, com Mel Muria, i per a totes aquelles persones interessades en la cura natural de la salut i els estils de vida saludables.

Els productes de Muria Bio a EcoSalud, exposats sota el paraigües de la distribuïdora Natur Diet Muria, han tingut molt bona acollida i han estat un èxit absolut. A l’estand de Muria Bio les bresques naturals han estat el producte estrella i han generat molt d’interès, ja que dins del sector ecològic, es valora molt una manipulació mínima del producte. En aquest cas, tal com surt de l’arna, la mel es col·loca a les caixes sense necessitat de ser tallada i mantenint totes les propietats de la natura.

Dins dels actes del Saló, el dissabte dia 13, Rafel Muria, apicultor i gerent de SAT Ltda. Apícola El Perelló, va oferir la ponència “Què passa amb la mel espanyola?”. La xerrada va tenir un gran èxit i el públic que va omplir la sala Corner de Vida Saludable va sortir molt satisfeta amb la informació proporcionada. Rafel Muria va remarcar la necessitat d’adquirir mels nacionals, tant als consumidors finals com al públic professional d’herboristeries i dietètiques.

Aquest cap de setmana Mel Muria també ha estat present a Firabril, la Fira de l’Oli i de la Mel d’El Perelló (Tarragona).

En aquesta 34 ª edició, la gastronomia ha tornat a ser un dels punts forts. Rafel Muria fill, el Xef de la Mel, va inaugurar la Fira parlant sobre com aquest producte natural, tan important per a la família Muria, inspira la seva cuina.

A la Fira no ha faltat la venda de mel, el mític concurs del “Pes amb Mel” entre els assistents i el 34è Concurs de la Mel, en el que les mels de Taronger i de Romaní de Mel Muria han estat guardonades amb el 1r i 2n premi, respectivament.

Rafel Muria Jr. va clausurar la Fira amb la preparació de diferents combinacions gastronòmiques sota el títol “La creativitat i la mel”. El jove xef, va emplatar vuit plats amb mel i va oferir una degustació del seu particular “Rusc amb Mel” entre tots els assistents.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

49 + = 59

Últimes notícies