HomeSense categoriaEls llibres i les roses ocupen els carrers de l'Ebre per Sant...

Els llibres i les roses ocupen els carrers de l’Ebre per Sant Jordi

El centre de la ciutat de Tortosa, es vesteix de llibres i roses per celebrar la diada de Sant Jordi.

Les botigues i llibreries han tret des de primera hora del matí els taulells al carrer donant un aire de festivitat els llocs més concorreguts durant la jornada. Com ja és tradició els ciutadans caminen pels carrers sant Blai, plaça Agustí Querol, enllaçant amb el carrer la Rosa i finalitzant el recorregut a la plaça de la Cinta. En aquest últim punt, a la plaça de la cinta, té lloc la signatura d’autors, organitzat per la Biblioteca Marcel·lí Domingo on participen els autors ebrencs i els que durant el llarg de l’any han participat en l’activitat de la Biblioteca. Per altra banda els autors ebrencs també signaran els seus llibres a la dos de Viladrich durant tota la jornada.

 

Amposta es prepara per al Sant Jordi al Castell

La zona del Castell és un cop més l’epicentre de les activitats de la diada de Sant Jordi.

Les parades de llibres, roses i altres elements relacionats amb la diada i estan presents durant tota la jornada d’avui. La Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó també obre les portes amb una exposició de totes les fotografies participants en el concurs #LlegimAmposta2019. 

A la tarda, l’Escola d’Art i Disseny ESARDI oferirà una jornada de portes obertes, on es podran visitar les instal·lacions, els treballs de tots els cicles i els curtmetratges del III concurs de mini curtmetratges «Curts de gambals». Els alumnes de l’Escola d’Art també impartiran diferents tallers a les carpes exteriors ubicades al recinte del Castell. A les 19 hores, la banda juvenil de La Unió Filharmònica i la banda de l’Escola de la Lira Ampostina oferiran un concert als assistents.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

74 + = 83

Últimes notícies