HomeEsportsEl Zarabasket Cup 2019 clou amb èxit una nova edició a Amposta

El Zarabasket Cup 2019 clou amb èxit una nova edició a Amposta

Terres de l’Ebre van tornar a ser escenari de Zarabasket Cup 2019, que per segon any consecutiu va tenir com a seu Amposta, organitzada per Quality Life Sport, amb direcció a càrrec de Jota Cuspinera, actual entrenador de Montakit Fuenlabrada de la lliga Endesa.

Durant tres dies es van disputar un total de 270 partits en les instal·lacions ampostines i el pavelló de Remolins a Tortosa. Van competir més de 1.400 esportistes en les categories, aleví, infantil, cadet i júnior, pertanyents a 42 equips arribats de molts punts de la geografia espanyola i el danès Virum Vipers, inclòs, Cantaires Bàsquet Tortosa, CB Amposta i CB Rapitenc.

L’infantil femení del Cantaires, va disputar la competició de plata, aconseguint la quarta posició, en perdre amb el CB Tarragona per 45-32, mentre l’infantil masculí va ser cinquè, ocupant la setena plaça el CB Amposta. A la categoria or, el triomf en la categoria júnior femenina va ser per al CB Ilicitano, imposant-se en la final a l’AE Santa Eulàlia, i en la masculina, el CB Zentro Madrid, va vèncer al CB Granollers.

En cadets l’equip femení de l’Uni Girona, va superar en el partit decisiu al CB Adareva Tenerife, i la final masculina, triomf del Betis Energia Plus sobre el CB Fuenlabrada. En infantil femení es va emportar el títol el CB Granollers que va vèncer el CB Almeria, i en el masculí els millors van ser per aquest ordre el Betis Energia Plus i el CB Tarragona.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

2 + 5 =

Últimes notícies