HomeSense categoriaLa Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa arriba enguany amb novetats

La Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa arriba enguany amb novetats

Com és tradicional tots els anys, el pròxim 1 de maig, tindrà lloc la XX Cursa Popular i la XVI Caminada Ciutat de Tortosa, amb inscripció totalment gratuïta. Enguany, amb diverses novetats.

La primera és l’hora d’inici, que s’endarrerirà a les 12.30 hores. Serà en este moment quan arrancarà la jornada esportiva, amb una altra de les novetats, un nou recorregut, que sortirà des del passeig central del parc Teodor Gonzalez i enfilarà pel pont roig en direcció a Ferreries. Passarà pel passeig de l’Ebre fins al parc Lluís Companys, on farà la volta per a tornar pel mateix passeig fins a l’església del Roser. En este punt pujarà pel pont de l’Estat i seguirà per la zona de vianants dels carrers de l’Àngel i de Sant Blai, fins a l’Eixample. Passarà pels carrers Teodor Gonzalez, Argentina i Berenguer IV, abans de tornar al parc per l’avinguda de la Generalitat. En total seran 5 quilòmetres de recorregut per a una jornada esportiva pensada per a tota la família.

Com és habitual, a més dels premis als tres primers classificats de les categories femenina i masculina, també tindran reconeixements el participant de més edat i el més jove. A més, també hi haurà obsequi de regals entre els participants al final de la cursa. Les inscripcions són gratuïtes. Prèviament a la sortida, des d’una hora abans hi haurà activitats dirigides per a tot el públic, com escalfament previ a càrrec dels monitors del Win Complex Esportiu
Tortosa.

La Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa està organitzada per l’Ajuntament, TortosaSport, el Consell Esportiu del Baix Ebre i el Club Atletisme Terres de l’Ebre, amb el suport de la Secretaria General de l’Esport i la Diputació de Tarragona, i la col·laboració d’Sports Fevi.

Els organitzadors confien que les novetats introduïdes tinguen molta acceptació, i es puga augmentar, o almenys igualar, la xifra de participants de la passada edició, en la qual es van superar les 500 inscripcions.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies