HomeCulturaJoan Rovira estrena el nou disc ‘Dies millors’ en un...

Joan Rovira estrena el nou disc ‘Dies millors’ en un concert al Felip Pedrell

Després de Peix sense espina (2015) i Encara tenim temps (2017), el cantautor ebrenc Joan Rovirapresenta este dissabte 27 d’abril el seu últim disc Dies millors (Satélite K) a l’Auditori Felip Pedrell de Tortosa.

És un disc en el qual el músic de Camarles hi ha estat treballant el darrer any i mig i suposa un pas endavant quant a sonoritat. “La gent que escolte el disc ho notarà ràpidament. Hem fet un pas endavant quant a la producció de so”, assegura Joan Rovira, que en la gravació del disc ha col·laborat amb el productor Genís Trani, productor també de grups com Doctor Prats, Buhos o Ítaca Band. El resultat és un disc “molt més festiu” que l’anterior. “Tenia la curiositat de saber com sonarien les meues cançons de cantautor passant pel filtre d’un productor que normalment treballa en grups molt més festius. Ha sigut una col·laboració molt encertada, ja que el canvi és molt bèstia respecte de l’últim disc”, avança Rovira. N’és un exemple la cançó Dies millors, que dóna nom al disc, és una cançó de motivació amb una sonoritat ‘indie-pop’ molt actual, a cavall entre la cançó d’autor i el mestissatge festiu.

El disc, que va sortir a la venda el passat 12 d’abril, està compost per 11 cançons, escrites pel músic camarlenc. “Hi ha molts temes que parlen de l’autosuperació i també de l’amistat i de la confiança” i ha posat com a exemple la cançó Si tu saltes, jo també. 

Tot i ser un disc amb ritmes festius, Rovira ha dixat espai també per a cançons més íntimes: “també trobarem l’essència dels altres discs, amb temes intimistes. Perquè m’identifiquen i m’agraden estes cançons de guitarra i veu, molt més íntimes”. Sé que ets tu n’és un clar exemple.

 

Ignasi blanch il·lustra la portada

A més de col·laborar amb el productor Genís Trani, Rovira ha comptat també amb la participació de l’il·lustrador ebrenc Ignasi Blanch, que ha il·lustrat la portada del disc. Blanch ha col·laborat també amb el ‘lyric video’ del tema Dies millors.

El concert de presentació del nou disc serà este dissabte a les 22 hores a l’Auditori de Tortosa. Al maig, serà a Luz de Gas i a Vilafranca.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 16 = 24

Últimes notícies