HomeEsportsLa història de Jordi Rovira i Japhet commou el món del futbol

La història de Jordi Rovira i Japhet commou el món del futbol

Molts mitjans de comunicació nacionals i internacionals s’han fet ressò estos últims dies de la història del tortosí Jordi Rovira, director de l’Escola del FC Barcelona a Lusaka amb Japhet, un jove de 12 anys a qui Rovira està ajudant per a no perdre la il·lusió de jugar i triomfar en el món del futbol.

Un ressò amb nombroses reaccions valorant tant la tasca d’un com de l’altre.
Rovira va arribar fa poc més d’un any a Lusaka per a fer-se càrrec de l’escola del club blaugrana al país africà, allí va coincidir amb un jove jugador a qui les condicions tècniques acompanyaven, però no així la seua situació familiar i personal.

Japhet, fill d’una família nombrosa amb dificultats econòmiques, tenia problemes per compaginar la seua vida habitual amb els entrenaments de l’acadèmia, tant pels seus horaris d’escola, com per la distància amb el centre d’entrenament, com per la seua situació familiar després d’haver perdut el seu pare per culpa d’una malaltia.

Jordi Rovira s’ha convertit en els últims mesos en tot un referent per al jove jugador de dotze anys i ha passat de ser el director de l’escola del FC Barcelona al seu país a ser un més de la seua família, un referent, un segon pare, un ídol i un mirall on mirar-se per a créixer com a persona i esportista. Rovira s’encarrega de pagar el cost dels seus desplaçaments amb autobús per a poder entrenar, a més ajuda la seua família pagant l’import del lloguer del seu habitatge, així com amb la compra de menjar i roba, un dels principals problemes que dificultaven el dia a dia de la família del jove Japhet, que durant la Barça Academy World Cup, que va tenir lloc a Barcelona durant la Setmana Santa, va centrar moltes mirades per la seua història de superació per complir la seua il·lusió de poder jugar a futbol vestint els colors del Barça. La il·lusió de Jordi: veure la il·lusió de Japhet per complir el seu somni.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies