HomeEsportsUnits Terres de l’Ebre cau a la final del MIC Integra davant...

Units Terres de l’Ebre cau a la final del MIC Integra davant l’Espanyol

L’equip Units Terres de l’Ebre va tornar a ser un dels protagonistes en la setena edició del MIC Integra després de ser campió la temporada passada i d’aconseguir disputar enguany la final davant l’Espanyol, que va acabar imposant-se per un ajustat 2-1.

L’equip ebrenc format per diferents escoles de les Terres de l’Ebre, concretament Apasa Amposta, CPEE Sant Jordi de Jesús, CEE Verge de la Cinta de Tortosa i l’Associació Jeroni Moragas de Móra d’Ebre, va destacar en la fase de grups superant la Fundació Ampans i la Fundació Aspros. Units Terres de l’Ebre, un dels favorits per a emportar-se el títol, va trobar-se a la final amb el principal candidat i ara ja tres vegades campió del MIC Integra, el RCD Espanyol, que acabava imposant-se per un ajustat 2-1 en un partit molt disputat i amb opcions per a tots dos conjunts, que van viure la final amb molta esportivitat.

 

Homenatges a Jordi Rovira

Un altre dels protagonistes de la 19 edició del torneig MIC va ser el fidel col·laborador Jordi Rovira Berengué, germà del director Juanjo Rovira i pare dels també col·laboradors Jordi Rovira i Juanjo Rovira, que va dixar-nos a finals de l’any passat. Nombrosos clubs, col·laboradors i persones vinculades al MIC van mostrar el seu afecte als familiars més directes. A més a més, l’organització i també els voluntaris de CaixaBank van fer homenatges públics a la figura de Rovira, que va ser un dels principals impulsors del MIC Integra, que enguany no va voler perdre’s Quim Torra, president de la Generalitat de Catalunya, que va assistir a les finals i entrega de trofeus.

Poc protagonisme cadet

D’altra banda, els dos cadets que van participar com a combinats de jugadors de les Terres de l’Ebre van tenir un protagonisme poc rellevant en la present edició.

L’equip NT Terres de l’Ebre Nord va caure a la fase de grups en perdre els partits davant l’Espanyol (6-0) i Berga (5-0) i d’emptar a dos gols davant el GPS Spain. Al primer partit de la fase de consolació, els ebrencs van caure als penals (10-9) després d’empatar a un gol davant el B1 Soccer Academy.

D’altra banda, l’equip NT Terres de l’Ebre Sud va poder assolir la fase final amb els triomfs a la fase inicial davant Kenya (0-1) i Eastern FC (1-0) i tot i caure davant el Júnior (2-4) en  l’últim partit classificatori. Els de l’Ebre van cedir als setzens de final davant el Manlleu (1-0).

En l’edició d’enguany el MIC va tornar a superar registres, comptant amb la participació de 364 equips, arribats de 44 països diferents. Durant els cinc dies de competició van disputar-se més de 900 partits en les 35 seus amb què va comptar el torneig, on van participar prop de 6.500 jugadors. Una de les novetats d’enguany va ser l’estrena del sistema de vídeo arbitratge, el VAR.

Imatge dels equips NT Terres de l’Ebre Nord i NT Terres de l’Ebre Sud, participants a la 19a edició del Torneig MIC. CEDIDA

 

Imatge dels equips NT Terres de l’Ebre Nord i NT Terres de l’Ebre Sud, participants a la 19a edició del Torneig MIC.  DAVID SUBIRANA MICFOOTBALL

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 8 =

Últimes notícies