HomePolíticaLa Candidatura de Progrés presenta un equip que conjuga experiència i renovació...

La Candidatura de Progrés presenta un equip que conjuga experiència i renovació a Benifallet

La Candidatura de Progrés de Benifallet, encapçalada per l’actual alcaldessa, Mercè Pedret, amb l’objectiu de revalidar la confiança dels benifalletencs i benifalletenques després d’haver aconseguit liderar durant aquet mandat el canvi necessari per al poble amb una nova manera de governar transparent, propera i paticipativa. Pedret va tornar a recordar durant la presentació que opta a la reelecció el 26 de maig vinent per poder continuar la tasca realitzada des del rigor i la contenció de la despesa, que ha permès reduir el deute municipal en més de 350.000 euros, passant del 1.714.177,53 euros del 2015 als 1.355.036,90 euros actuals. Això s’ha aconseguit sense desatendre els serveis, l’impuls al turisme, el manteniment i les necessitats del dia a dia i, a més, adquirint l’antiga cooperativa de la SAT que continuarà sent del poble.

La Candidatura aporta l’experiència d’haver estat al capdavant del govern municipal que suma valor al nou projecte perquè permet tenir una perspectiva més acurada de les necessitats del poble. “El compromís de continuar la línia d’eficiència i contenció de la despesa ens permet ser optimistes per poder encarar amb més garanties el futur”. I també renovació, amb un equip de persones amb demostrada implicació amb el teixit associatiu del poble, que afegeix il·lusió, aire fresc i noves idees per fer un Benifallet molt millor. “Som un equip transversal, paritari, que integra, que ha fet, fa i farà sempre poble, compromes@s amb Benifallet.” La llista, encapçalada per Mercè Pedret, està formada per Sílvia Folqué, Elies Ortega, Antonio Llésera, Lourdes Doliu, Jordi Borràs, Claudia Alexandra Cabau, Jose Luis Poley, Ricardo Folqué, Teresa Delgado, Jaume Múrria, Jaume Fons i Roser Merlos.

El programa, que s’està enllestint, torna a tenir com a principal base argumental la cura amb la despesa per reduir el deute en el marc del compliment del Pla d’Ajust al qual malauradament l’Ajuntament es va haver de sotmetre després de la greu situació econòmica en què l’anterior govern va deixar les arques municipals. Entre els principals reptes, hi ha la construcció d’un equipament polivalent a l’antiga cooperativa per a activitats culturals, lúdiques i fisicoesportives i la posada en marxa del centre de dia i del consultori mèdic local, així com aconseguir que el Convent continuï per a ús del poble.

Es tracta, a més, d’un programa participatiu que recull les propostes fetes durant les reunions realitzades amb diferents col·lectius del municipi. “Donarem continuïtat a actuacions que incideixen en la qualitat de vida de les persones, amb especial atenció als joves, els grans i les dones, un programa que s’ha de desenvolupar des d’una ambiciosa perspectiva de gènere. Un projecte que vol continuar la línia d’impuls al turisme que, a més de ser font de recursos per a l’Ajuntament, és generador d’oportunitats, i que també aposta per l’agricultura, el comerç, l’autoocupació i l’emprenedoria”, ha conclòs Pedret.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

4 + 6 =

Últimes notícies