HomePolíticaMés Deltebre-ERC surt a guanyar les municipals amb una campanya en positiu

Més Deltebre-ERC surt a guanyar les municipals amb una campanya en positiu

A poques hores de l’inici de la campanya electoral, Més Deltebre-ERC ha presentat la seva campanya i els eixos programàtics de cara al proper 26 de maig.

Una campanya en positiu i que serà molt activa i dinàmica a la qual s’espera que puguin participar dirigents republicans de primer nivell. Laura Fabra, número dos d’Alginet i cap de campanya va presentar l’espot electoral que la formació ha preparat, el cartell i el material que utilitzaran en les properes setmanes. La campanya que porta el lema Deltebre ets tu, suma’t! reforçarà en tot moment la idea d’equip, i en aquest sentit, tota la candidatura participarà dels actes i de les intervencions. “ A Joan Alginet l’acompanya un equip capaç i preparat, i per tant, volem reforçar la imatge d’una candidatura plural i representativa del municipi”, va afirmar Fabra.

El primer acte de la candidatura serà amb motiu de l’inici de campanya aquest dijous amb un sopar a la seu i la posterior enganxada dels cartells. Els republicans faran 5 actes públics a la zona del Molí dels Mirons, al Barracot, als Hortets/Parellada, al nucli de Riumar i acabaran la campanya al Casal de l’Esport Lo Salat en una festa final de campanya. A més, està previst un total de 5 actes programàtics per tal d’explicar les propostes republicanes en diversos àmbits i on tindran un paper rellevant els membres de la candidatura. Més Deltebre-ERC visitarà els casals de jubilats del municipi, farà un acte amb joves, tindrà parada informativa al mercat municipal del dijous i un estand a la Delta Fira. De fet, tindran un fort desplegament de voluntaris (membres de la candidatura i col·laboradors) tant per la jornada electoral com de fer un intens porta a porta per tots els carrers del municipi que començarà aquest dissabte. “Visitarem totes les cases de Deltebre, amb l’objectiu de parlar amb els veïns i veïnes i convèncer-los de que som la millor opció” afirmava la cap de campanya republicana.

Per la seva banda, Salvador Fornós, responsable del projecte de poble de Més Deltebre-ERC va presentar els 5 eixos en els quals s’articularà la campanya. Els cinc eixos són: democràcia, riquesa, poble, persones i butxaca, amb deu objectius estratègics.  Un projecte que segons Fornós ha estat possible gràcies a les aportacions de prop d’un miler de persones que han participat en les diverses sectorials realitzades en les darrers sis mesos. Per tant, s’han esforçat molt per no presentar  un programa electoral carregat de promeses i accions inconnexes sinó un projecte de futur per a Deltebre.

Finalment, proposen quatre grans pactes oberts a partits polítics i societat civil per tal de donar resposta als reptes estructurals que té plantejats Deltebre.

Per la seva part el candidat a l’alcadia de Deltebre Joan Alginet va expressar que venen a sumar i a fer una campanya neta i en positiu. A la vegada va expressar que “sortim a guanyar, reforçats pel resultat del passat 28 d’abril i apel·larem als 2.300 ciutadans que van optar per ERC fa unes setmanes. Deltebre, és un poble republicà i hem de fer possible que el govern de l’Ajuntament reflexi el que pensa una majoria clara de la ciutadania”. Per Alginet ERC ja és la força hegemònica de l’esquerra a Catalunya i per tant els millors aliats per treballar colze a colze ajuntament i Generalitat per superar junts els reptes de Deltebre.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

89 + = 96

Últimes notícies