HomeEsportsAli Fathi i Sandra Vidiella s'imposen a la cursa d'Ulldecona 10K

Ali Fathi i Sandra Vidiella s’imposen a la cursa d’Ulldecona 10K

Un total de 131 atletes van participar en una nova edició de la Cursa 10k d’Ulldecona, tercera prova inclosa al calendari del Running Sèries Terres de l’Ebre.

Els atletes van efectuar un recorregut que va transcórrer per alguns dels llocs emblemàtics d’Ulldecona, com el nucli antic, església de Sant Lluc, bassa de l’ermita, molí de Cèsar Martinell, Ajuntament i Casa de Cultura, com sempre vigilats per l’imponent Castell d’Ulldecona, i aquest any també l’Ermita de la Pietat.

El podi masculí el van encapçalar Ali Fathi (33:37), seguit per Agus Juan-Camps (34:23); Samuel Alemany (34:34); MusaSowe (35:00) i Edu Pla (35:00). Les més destacades de la prova femenina van ser Sandra Vidiella, primera classificada (42:30), entrant a continuació  Sílvia Márquez (44:15); Rosana Fort (46:07); Sandra Pellicer (46:57) i Cèlia Callarisa (47:11).

La pròxima prova de la Running Sèries serà el diumenge 19 de maig al Perelló.