HomeEsportsComença la temporada internacional per als remers ebrencs

Comença la temporada internacional per als remers ebrencs

Amb la participació del Club Rem Tortosa en la Regata Internacional de la ciutat francesa de Libourne, pròxima a Bordeus, ha començat la competició internacional per als representants ebrencs.

Els resultats més destacats dels tortosins van ser el primer lloc del doble escull i dos sense timoner, de Miquel Pellisa i Eric Pastor, la quarta posició del doble escull juvenil d’Elena Cid i Adela Romero, el tercer dels juvenils del quatre escull amb Quim Gas, Ivan Beltran, José Mª Chavarria i Ian Sava, i quint del quatre escull sènior d’Elena Cid, Adela Romero, Alba Arasa i Laia Segarra.

L’activitat continua este cap de setmana, amb doble cita de la selecció espanyola, amb presència de representants ebrencs, a Alemanya, i com avantsala dels Campionats d’Europa juvenils que tindran com a escenari el llac Baldeneysse, a la ciutat d’Essen el 18 i 19 de maig, es disputa a Duisburg la primera Regata Internacional de Wedau, organitzat per l’Essen Rowing Regatta Club. En les regates intervindran embarcacions representants de la majoria dels clubs alemanys, i de diferents països europeus, juntament amb les seleccions de França, Xile, República de Txèquia, Suïssa. Bèlgica, Polònia, Eslovàquia i Gran Bretanya.

Amb la selecció hispana sub-23, competiran dos representants del CN Amposta, Victoria Cid i Núria Puig, en el quatre sense timoner amb Valeria Palma (CN Sevilla) i Aitzpea González (SD Santiagotarrak).

 

Aina Cid en acció a Plovdiv

La selecció absoluta competirà a la primera Copa del Món, que es disputa a la ciutat búlgara de Plovdiv. Aina Cid serà l’única representant ebrenca en aquesta cita. L’ampostina afrontarà el primer repte internacional en el dos sense timoner, amb Virgina Díaz (Raspas del Embarcadero de Getxo), la seua nova parella, amb la qual ha començat una nova etapa, després de la positiva trajectòria que va dur a terme amb Anna Boada. En la seua categoria intervindran 15 embarcacions, quatre bots dels Estats Units, tres de Romania, dos de la Xina i Holanda, i un d’Hongria, Japó i Polònia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

48 + = 49

Últimes notícies