HomePolíticaArranca la campanya de les municipals... i de les europees

Arranca la campanya de les municipals… i de les europees

Aquesta mitja nit, ha començat oficialment la campanya per a les eleccions municipals i, també, tot i que això haja passat a un segon terme, per a les eleccions europees, que se celebraran conjuntament el pròxim 26 de maig. 

 

Els partits principals no fa ni dos setmanes que van tancar la campanya de les generals per a abordar el 28-A i ja han tornat a fer una altra penjada de cartells.

 

 A les Terres de l’Ebre, es presenten un total de 164 candidatures, la gran majoria vinculades a marques tradicionals o consolidades, per a 52 alcaldies, a una cita que probablement, si es mantenen els nivells de mobilització del 28-A i de participació habitual als comicis locals, propiciarà un augment de la participació en les europees. “Esta vegada voto” és una campanya que el Parlament Europeu va posar en marxa per a involucrar les persones en la democràcia europea i, en concret, en les properes eleccions europees del 23 al 26 (en funció de cada Estat) de maig del 2019. Es tracta d’una iniciativa pensada sobretot per a promoure la participació dels jóvens, dels quals només el 26% van votar a Espanya (circumscripció única) a les europees celebrades el 2014.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

43 + = 46

Últimes notícies