HomeSense categoriaLa Sénia a punt per a celebrar la XVI Fira Gastronòmica amb...

La Sénia a punt per a celebrar la XVI Fira Gastronòmica amb diferents activitats tradicionals al seu voltant

Un any més, la Sénia celebra la Fira Gastronòmica, que s’ha convertit en una mostra gastronòmica de referència a les Terres de l’Ebre i la Taula del Sénia i a més representarà el tret de sortida de les Jornades gastronòmiques del Recapte, que arriben a la seua trenta-setena edició.

La Fira té els seus orígens al segle XVII, quan es ballaven danses al so del tabal i la dolçaina, i des de fa 30 anys es vincula amb la gastronomia, on destaca l’olla de recapte i el pastisset. Des de fa uns anys ha evolucionat per a convertir-se en una mostra gastronòmica basada en la qualitat dels productes agroalimentaris, l’artesania i les tradicions.

Els organitzadors seguixen evolucionant, i l’any passat com a principal novetat es va celebrar el concurs ‘Cuina de la Sénia’ en les seues dos modalitats. Com és habitual els visitants podran gaudir d’una extensa mostra d’expositors agroalimentaris, la presència de xefs i pastissers de prestigi que realitzaran tallers i demostracions i el concurs de la Ruta de la Tapa Creativa. 

Al mateix temps, s’organitzen altres activitats al voltant de la Fira, on destaca les tradicionals curses de cavalls, corregudes de burros, l’exposició Oliveres mil·lenàries, Territori Sénia, i la Trobada de Gaiters i Música Popular

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

41 + = 44

Últimes notícies