HomeSense categoriaSB Hotels and Bike s’encomana al mític Joseba Beloki per a esprémer...

SB Hotels and Bike s’encomana al mític Joseba Beloki per a esprémer l’Ebre com a destí cicloturístic

“Des del carril bici que surt de l’hotel podràs accedir a la Via Verda que passa per Tortosa. A més, podràs endinsar-te en la naturalesa dels Parcs Naturals del Delta de l’Ebre i els Ports de Tortosa-Beseit. L’orografia de les Terres de l’Ebre és perfecta per a desafiar els teus límits”. Amb este missatge pretén captar nous adeptes a la bicicleta el projecte SB HOTELS AND BIKE, una iniciativa no només per a posicionar l’hotel SB Corona de Tortosa com a referent en allotjament i serveis per a ciclistes sinó per a dinamitzar la destinació turística Terres de l’Ebre a través de la bicicleta, amb un web sbhotelsandbike.com amb més de 30 rutes per a bici de carretera, BTT i famílies -fixades per ciclistes i aficionats locals- i un assessorament de luxe: el mític exciclista professional guipuscoà Joseba Beloki s’ha unit al projecte no només per a ser-ne la imatge sinó, sobretot, per a assessorar-lo i ser-ne l’ambaixador de marca. “Estem treballant per a posicionar Terres de l’Ebre com un destí altament atractiu per als ciclistes”, ha explicat Marc Alado, conseller delegat de SB Hotels, que va afegir que la intenció és convertir l’hotel Corona en “l’hotel boutique del cicloturisme”. De fet, segons va recordar, després d’haver agafat com a referent altres destinacions ciclistes com Mallorca o Canàries, l’hotel oferix des de fa un any, quan va guanyar una quarta estrella a partir d’una inversió encaminada parcialment a atraure el cicloturisme, serveis específics com un pàrquing vídeovigilat per a bicicletes, taller mecànic, gimnàs especialitzat en ciclisme, zona de rentada de bicis, bugaderia, lloguer de bicicletes, tracks de rutes o atenció específica a grups.

SB HOTELS AND BIKE suposa un salt qualitatiu en este full de ruta i busca la complicitat i la col·laboració amb altres empreses o professionals del territori en els camps de la fisioteràpia, la biomecànica o la nutrició, per a oferir serveis el màxim de personalitzats possible als esportistes que facen estada a Tortosa. 

El projecte, presentat esta setmana al Corona, ha editat un vídeo promocional que té com a protagonista, voltant per carreteres del Delta i del Port i per corriols del Coll de l’Alba, el nou flamant assessor de la marca, el tres vegades podi al Tour de França Joseba Beloki, de qui Alado destaca que abans de donar el seu sí va voler venir a conèixer personalment la destinació, damunt de la bicicleta, i aleshores va sorgir el que Beloki ha definit com un autèntic “enamorament sobtat”: “En la meua primera ascensió a Caro vaig descobrir que era un lloc amb potencial, i ho és tant per a les bicis de carretera com per a les mountain bikes”, destaca Beloki, que posa en valor els dos parcs naturals i la marca Reserva de la Biosfera. “El producte el tenim. No té res a envejar a un centre neuràlgic del cicloturisme a Europa com pot ser Mallorca. Ara falta treballar”, es va comprometre. Fins i tot té clar que les antenes de Caro podrien acollir un final trencador de la Vuelta a Espanya i convertir-se en un referent de duresa, com ho han estat altres pujades explosives incorporades en les últimes dècades a la ronda estatal. “Els últims tres quilòmetres són demolidors”, destaca. 

La pàgina web del projecte, desenvolupada en cinc idiomes, ja oferix més de 30 rutes que permeten la descàrrega del track i la visualització del recorregut i l’altimetria, així com l’enllaç als perfils de Strava i Wikilock. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

68 + = 73

Últimes notícies