HomeSense categoriaPrimera Nit Solidària del WIN Tortosa

Primera Nit Solidària del WIN Tortosa

El pròxim divendres 17 de maig, el WIN Complex Esportiu Tortosa organitza la seua primera Nit Solidària, un esdeveniment dirigit a recaptar fons per a la promoció de la pràctica esportiva entre els xiquets de famílies amb vulnerabilitat social de Tortosa. 

L’activitat es coordina amb dues de les entitats més dinàmiques en l’àmbit social a Tortosa: Creu Roja i Atzavara-arrels. 

L’activitat està oberta a tota la ciutadania i es desenvoluparà al velòdrom municipal a partir de les 19.30 h. Tindrà com a eix principal tres sessions dirigides d’una hora de spinning (20.30 h, 21.30 h i 22.30 h), per a les quals s’han llogat 100 bicicletes estàtiques que ja es poden reservar a la recepció del WIN (o al velòdrom municipal, el dia de l’acte) amb un donatiu mínim de 5 €.

El programa de la primera Nit Solidària del WIN es complementarà amb activitats lúdiques per a totes les edats, des dels xiquets fins als adults: sessions d’activitats dirigides de fitness, com ara zumba i Be Fit Extrem,inflables per als més menuts, música barra de bar amb entrepans i begudes a preus populars. A més a més, entre els participants se sortejaran lots amb marxandatge, entrades i abonaments mensuals per al WIN, i altres productes gentilesa dels patrocinadors.

Per a més informació podeu dirigir-vos a la recepció del WIN Complex Esportiu Tortosa (Plaça 1 d’Octubre, 14-15 / Tel. 977 504 707) o consultar el web www.wintortosa.cat

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 78 = 87

Últimes notícies