HomePolíticaLa reurbanització integral del carrer Cervantes, una de les principals propostes de...

La reurbanització integral del carrer Cervantes, una de les principals propostes de Junts per Tortosa

L’alcaldessa i candidata de Junts per Tortosa, Meritxell Roigé, ha presentat acompanyada de membres de la seua candidatura, una de les principals propostes del programa electoral inclosa a l’eix Junts Fem Ciutat: la reurbanització integral de carrer Cervantes. Roigé ha explicat que volen convertir un dels eixos viaris del barri del centre en un carrer “modern, amable i referent”. La proposta planteja voreres més amples, mobiliari urbà i un carril bici que se sumarà als més de 12,5 quilòmetres fets en els darrers anys pel govern municipal. “Volem seguir apostant per una mobilitat sostenible i cada vegada són més els que utilitzen la bici com a mitjà de transport urbà”, ha afegit. En aquest sentit, Roigé també ha detallat que es generaran més aparcaments per a motos i bicicletes a la ciutat, especialment al centre.

De la mateixa manera, la candidata ha explicat que també s’ampliarà el nombre d’estacionaments per a vehicles a la zona dels terrenys de Renfe. Roigé ha anunciat que està a punt d’aprovar-se el projecte d’enderroc dels antics magatzems de càrrega de l’estació on està previst ubicar un aparcament en superfície gratuït. Així mateix, l’actuació de Junts per Tortosa per al centre preveu la reforma de la plaça Alfons XII i el pàrquing soterrani.

 

Inici del porta a porta

L’alcaldessa i candidata ha aprofitat la roda de premsa d’aquest primer dia de campanya per anunciar l’inici del porta a porta amb el qual tots els integrants de la llista visitaran totes les llars del municipi i dels cinc pobles per explicar de primera mà el projecte i les propostes de Junts per Tortosa per continuar transformant la ciutat.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 8 = 14

Últimes notícies