HomePolíticaERC apel·la a l’orgull del poble rapitenc per fer realitat la Ràpita...

ERC apel·la a l’orgull del poble rapitenc per fer realitat la Ràpita del futur

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a la Ràpita es presenta aquestes Eleccions Municipals del 26 de maig sota el lema“orgullrapitenc”, apel·lant a la consciència de la ciutadania rapitenca que tinguin present que davant les adversitats només la unió de tot el poble pot superar els obstacles més imponents.

Esquerra a la Ràpita vol referma la identitat i l’orgull de ser de la Ràpita i fer valer les paraules escrites per Sebastià Juan Arbó, que som: “l’estranya barreja de mariners i pagesos, de pacífics i d’exaltats, d’agosarats i de tímids” que descrivia el gran escriptor rapitenc. Així al capdavant de l’Ajuntament ha creat Orígens com un esdeveniment cultural, turístic i econòmic que demostra la voluntat, el treball i la capacitat de la ciutat rapitenca de principis de segle “perquè només si som fidels a les nostre arrels serem capaços de fer realitat la Ràpita del futur que tots desitgem, la Ràpita que volem” – ha remarcat Josep Caparrós, l’actual alcalde rapitenc.

Aquest darrers quatre anys, Esquerra la Ràpita ha fet realitat projectes i actuacions que han permès consolidar el municipi com un pol turístic, cultural, social i econòmic de primera i, per això, cal que “ens sentim orgullosos però, no podem conformar-nos sinó seguir apostant per fer de la Ràpita un poble orgullós del seu passat i, especialment, orgullós del seu futur, que la Ràpita sigue un poble on la seua gent puguem viure i treballar dignament, prenent com a model l’esforç i la tenacitat dels nostres avantpassats per anar més enllà i convertir-nos en una capital social, econòmica i democràtica” – ha explicat Caparrós.

La gent de la Ràpita ha demostrat sobradament la capacitat de superació davant qualsevol obstacle que se l’imposi, i “només quan anem tothom a una som imparables, només quan anem tots junts som capaços d’imposar-nos. L’1 d’octubre va ser una dura experiència per al poble rapitenc però, vam demostrar que tots a una som invencibles i només tots junts aconseguirem la societat justa igualitària, inclusiva, pròspera i lliure que volem. Ara tenim una nova oportunitat per demostrar-mos a natros i al món que seguim tossudament alçats. Que res ni ningú podran tombar la força d’un poble unit. Som un sol poble i junts tirem endavant per decidir el futur que volem” – ha destacat Josep Caparrós, alcaldable republicà.

En aquest sentit, Esquerra la Ràpita espera revalidar els bons resultats aconseguits el proppassat 28A i confia en què la ciutadania rapitenca ompli un cop més les urnes, fent ús del dret i el deure de la democràcia, per fer realitat una societat justa, igualitària, inclusiva, pròspera i lliure.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 73 = 77

Últimes notícies