HomePolíticaJordi Jordan vol fer de Tortosa una ciutat més verda amb la...

Jordi Jordan vol fer de Tortosa una ciutat més verda amb la plantació d’arbres en les principals vies de la ciutat

Jordi Jordan i el seu equip han explicat un altre dels seus compromisos electorals, en aquest cas, relacionada amb l’urbanisme i el medi ambient. Es tracta d’un pla per plantar de forma massiva arbres a la majoria dels carrers i places de Tortosa “per deixar enrere les places de formigó i sense ombra per poder convertir Tortosa en una ciutat més habitable i pensada per a les persones”.

Així, Jordi Jordan, ha explicat que “les ciutats modernes i progressistes avui dia planten arbres perquè volen unes ciutats fetes a mida per a les persones creant entorns saludables ja que es busca aire més net, acabar amb les ombres i recuperar el contacte amb la natura”.

D’aquesta manera, el cap de llista de Movem Tortosa, ha posat com exemple una imatge de l’avinguda de la Generalitat amb arbres tot recordant que “fa 100 anys ja hi havia arbres i ara n’hi ha de tornar ha haver per convertir la principal artèria de la ciutat en una avinguda més amable que a la vegada també el comerç perquè seria un autèntic passeig que esdevindria un pulmó verd més de la ciutat”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

56 + = 61

Últimes notícies