HomeSense categoriaFins el 28 de juny es poden sol·licitar al Consell Comarcal del...

Fins el 28 de juny es poden sol·licitar al Consell Comarcal del Baix Ebre els ajuts per arranjar l’interior d’habitatges de majors de 65 anys

La presidenta del Consell Comarcal del Baix Ebre, Sandra Zaragoza, i la directora territorial del Departament de Territori i Sostenibilitat, Lídia Pino, han presentat, en una xerrada informativa, els ajuts que concedeix la Generalitat a la rehabilitació d’habitatges de persones majors de 65 anys. L’acte ha tingut lloc a la sala de plens del Consell Comarcal i hi han assistit representants d’entitats i associacions de gent gran de la comarca.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria 2019 per a la concessió de subvencions per a obres d’arranjament en l’interior dels habitatges per a persones majors de 65 anys que tinguin el seu domicili habitual i permanent a l’habitatge objecte de la rehabilitació. L’import màxim a concedir per habitatge és 3.000 euros. Les persones interessades a rebre aquest ajut poden presentar la sol·licitud de subvenció al Consell Comarcal del Baix Ebre fins el 28 de juny.

Segons que ha explicat la presidenta del Consell Comarcal, Sandra Zaragoza, l’any 2018 la institució comarcal va gestionar un total de 36 sol·licituds, de les quals 7 van ser denegades per incomplir els requisits de la convocatòria. En total, l’import de les subvencions tramitades va ser de poc més de 80.000 euros. Zaragoza ha animat als representants de les entitats a donar a conèixer entre els associats aquesta nova convocatòria d’ajuts. Camarles, Deltebre i l’Aldea, amb 7, 5 i 4, van ser els municipis amb més sol·licituds subvencionades l’any 2018.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies