HomePolíticaEl benestar de les persones és un dels eixos del programa electoral...

El benestar de les persones és un dels eixos del programa electoral d’ERC-Tortosa Sí

El benestar de les persones és un dels eixos del programa electoral d’ERC-Tortosa Sí i una de les accions que proposa la candidatura republicana és fer de Tortosa una ciutat més saludable i sostenible.

Així, l’obertura de la ciutat al riu millorarà la mobilitat i afavorirà el turisme, però també permetrà disposar de més espais on la ciutadania podrà practicar l’esport i passejar. “Convertirem Tortosa en una ciutat saludable”, ha explicat el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

Els membres de la candidatura d’ERC-Tortosa Sí han dut a terme una passejada saludable per la vora del riu, un espai que consideren que cal potenciar amb l’ampliació del passeig fluvial als dos marges de l’Ebre. “Impulsarem accions i activitats que converteixen Tortosa en una ciutat on es promociona la salut. Farem passejos i entorns agradables i fomentarem la pràctica de l’esport”, ha dit Mar Lleixà, membre de la candidatura republicana.

Així es promocionaran rutes saludables, bons hàbits alimentaris i es fomentarà l’esport a l’escola. De fet, ERC-Tortosa Sí es proposa canviar la ciutat a través de l’esport, és a dir, fer de l’esport una eina de transformació del municipi de forma transversal.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 2 =

Últimes notícies