HomeSense categoriaEls Mossos d’Esquadra detenen tres persones per la venda de drogues al...

Els Mossos d’Esquadra detenen tres persones per la venda de drogues al Baix Ebre

Dues persones han ingressat a presó i una tercera ha quedat en llibertat després de ser detingudes pels Mossos d’Esquadra acusades de vendre drogues en un pis de Roquetes.

Segons informa la policia catalana, la investigació va començar fa un any davant les sospites que un home traficava amb droga des d’un pis del barri de Ferreries de Tortosa. Durant la investigació, els agents van comprovar que l’individu havia traslladat l’activitat a un altre habitatge del carrer la Gaia de Roquetes, on comptava amb el suport de la persona que hi vivia habitualment. Els agents van establir controls de vigilància als accessos al domicili i van comprovar que el pis tenia un tràfic constant de persones que hi acudien a comprar estupefaents.

Dijous passat els Mossos d’Esquadra van desplegar un operatiu al domicili, en col·laboració amb la Policia Local de Roquetes, que es va saldar amb la intervenció de 30 grams de cocaïna en roca, cinc embolcalls de cocaïna, una bosseta de marihuana, una bàscula de precisió, 1.000 euros en metàl·lic, substàncies de tall i diversos estris per preparar les dosis, així com set telèfons mòbils. 

En el transcurs de l’operació es van detenir dues dones i un home, de 49, 50 i 57 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Roquetes, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. 

Una de les dones detingudes va quedar en llibertat després de declarar en seu policial i pendent de comparèixer al jutjat. Els altres dos, amb nombrosos antecedents similars, van ingressar a presó per ordre del jutjat de guàrdia.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 22 = 25

Últimes notícies