HomePolíticaUn pavelló a l’antic col·legi Sant Josep i l’ampliació del WIN Complex...

Un pavelló a l’antic col·legi Sant Josep i l’ampliació del WIN Complex Esportiu, entre les propostes esportives de Junts per Tortosa

L’alcaldessa i candidata Meritxell Roigé ha presentat les propostes de l’àmbit esportiu que s’inclouen al programa de Junts per Tortosa. Acompanyada per membres de la seua candidatura i des de les noves instal·lacions del WIN Complex Esportiu, Roigé ha destacat que és “indubtable” l’aposta d’aquest govern per l’esport. “Mai cap govern municipal havia fet tant per l’esport a Tortosa”, ha reblat.

Roigé ha recordat l’obra de govern feta en matèria esportiva començant pel WIN Complex Esportiu, un equipament amb una piscina de 25×20 metres amb 10 carrils d’entrenament i 8 de competició que s’ha convertit un referent no només al territori sinó també a la demarcació; amb un vas d’entrenament i que permet fer activitats aquàtiques dirigides; amb un gimnàs equipat amb màquines de darrera generació i sales fitness per activitats dirigides; amb una zona wellness amb solàrium i saunes, i diverses pistes de pàdel que complementen l’oferta.

També s’ha renovat el velòdrom, s’ha instal·lat un rocòdrom que s’està ampliant al pavelló de Ferreries, i s’ha donat suport a la construcció de la base nàutica del Club de Rem a Campredó. Roigé ha recordat també les actuacions fetes a l’Estadi amb la substitució de la gespa artificial del camp de futbol Josep Otero, dels seients, de la renovació de tots els vestidors i lavabos públics; així com l’enllumenat de diverses instal·lacions esportives. A més també hem fet i ampliat l’skatepark; i hem treballat sempre de la mà de les diferents entitats i clubs esportius de la ciutat.

La candidata ha recordat que el primer repte esportiu del proper mandat seran els World Sports Games, que Tortosa acollirà del 2 al 7 de juliol. “Ens convertirem en capital mundial de l’esport popular, és una oportunitat per projectar-nos internacionalment i també per fomentar l’esport popular entre els més petits”, ha manifestat.

Pel que fa a les propostes de programa, Roigé ha explicat que després de la bona acollida del WIN Complex esportiu que ja compta amb més de 2.000 abonats, durant el proper mandat s’ampliarà l’equipament amb una nova zona que permeti incrementar l’espai fitness i noves àrees d’entrenament.

Una altra de les propostes en matèria esportiva serà la construcció d’un pavelló esportiu, PAV 2, a l’antic Col·legi Sant Josep. “Gràcies a l’acord assolit per aquest govern per la cessió gratuïta d’aquest espai, creiem que aquesta actuació permetrà revitalitzar el nucli històric i generar noves pistes esportives per donar sortida a l’oferta dels clubs esportius”, ha manifestat. A més d’aquestes dos pistes, Roigé ha avançat que també s’ampliarà el pavelló de Ferreries, generant una nova pista coberta, cobrint l’anomenada pista nova; i s’eliminaran les barreres arquitectòniques amb la instal·lació d’un ascensor.

D’altra banda, i després de la renovació del tartan que es farà en poques setmanes, la candidata de Junts per Tortosa ha explicat que es continuarà treballant per construir una pista d’atletisme oficial de competició als terrenys previstos a Jesús.

Entre altres propostes de l’àmbit esportiu, la candidatura de Meritxell Roigé també aposta per promocionar la marca Tortosa com a referent del turisme esportiu al territori a través d’estades d’equips professionals, aprofitant els equipaments singulars dels quals disposem i la situació del territori; millorar les pistes poliesportives del velòdrom; continuar promocionant la ciutat com a seu de competicions esportives de caràcter nacional, estatal i internacional; fomentar l’activitat esportiva i la col·laboració amb els clubs del municipi, augmentant les línies d’ajuda; i promovent esdeveniments esportius que fomentin hàbits saludables i la inclusió social.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

12 + = 16

Últimes notícies