El PSC Tortosa aposta per un projecte de ciutat de gran dimensions

Els i les socialistes aposten per un projecte de ciutat global amb la creació d’un nou espai comercial i d’oci per tal d’impulsar el creixement econòmic

Eleccions Municipals 2019

El PSC Tortosa aposta per un projecte de ciutat de gran dimensions
El PSC Tortosa aposta per un projecte de ciutat de gran dimensions

Enric Roig, candidat a l’alcaldia de Tortosa,  ha presentat en roda de premsa el seu projecte de remodelació i transformació de la ciutat de Tortosa. Un nou espai comercial i d’oci als terrenys de Renfe que ha d’unir l’eixample antic de Tortosa en l’eixample nou, des del carrer Cervantes fins la ronda d’Ocs, fonamental per al creixement econòmic de la ciutat.

Es tracta d’un projecte ambiciós de més de 22.000 metres de superfície, que ja va ésser presentat pel PSC de Tortosa a les eleccions municipals de 2015. Un centre, amb una edificabilitat de 25.000 metres quadrats per a ús residencial, comercial i d’oci, que suposaria una despesa de 3.700.00 euros.

Una vegada més el PSC de Tortosa aposta per un projecte de ciutat de gran dimensions que ha de fomentar l’ocupació i l’economia. Segons ha dit Enric Roig, “cal revitalitzar les polítiques actives comercials i crear un projecte de ciutat global”, que ha de ser clau per al desenvolupament de Tortosa i que l’ha de convertir en “la capital de les Terres de l’Ebre”.  

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article