HomePolíticaEl PSC Amposta aposta pel comerç local i la gratuïtat del transport...

El PSC Amposta aposta pel comerç local i la gratuïtat del transport públic urbà

El PSC Amposta aposta per ajudar a la petita i mitjana empresa comercial i local i aposta per un transport públic urbà gratuït per tal que tothom el pugui utilitzar tothom.

“És prioritari el nostre suport al comerç local, motor de cohesió i convivència, perquè els comerciants tornin a il·lusionar-se, amb accions d’estímul per tal d’oferir oportunitats i productes de qualitat i exclusivitat que els facin atractius. Ens comprometem a baixar l’IBI dels locals comercials un 20% des del primer any per alleugerir les despeses del comerciant. Més de 35.000€ diaris paguem en impostos a l’ajuntament els ciutadans d’Amposta. Des de l’ajuntament posarem les coses fàcils als comerciants i els incentivarem perquè s’adaptin a les noves tecnologies de venda per Internet (comerç electrònic). Reduirem l’horari de la zona blava per tal que la gent pugui comprar als comerços amb més facilitat per aparcar”, ha explicat el candidat del PSC a l’alcaldia d’Amposta, Francesc Miró.

A iniciativa dels socialistes el bus urbà serà gratuït el 26 de maig, dia de les eleccions municipals. Com també ho va ser durant la setmana de la mobilitat i els dies de Tots Sants, per tal de fomentar el transport públic. “Ho deuria de ser tot l’any també, perquè cal recordar que fa més de 2 anys a instancia nostra el ple aprova el bus gratuït i que tingui parada al equipaments públics (Hospital, CAP, mercat, llar de jubilats) i l’alcalde no ho fa, i nosaltres ho farem possible,” ha emfatitzat Francesc Miró.

El PSC vol que tothom utilitzi el transport públic urbà i per això ha de ser gratuït, elèctric  i accessible, amb una nova línia de bus que porti directament als equipaments públics sense necessitat de donar voltes per tota la ciutat,  tal com els reclama la gent, alhora que guanyarà en fluïdesa i es reduirà la contaminació.

En l’àmbit del transport interurbà, Miro declara que  “treballarem per incrementar la freqüència de línies directes de connexió amb el Montsià i la resta de les Terres de l’Ebre i també amb l’estació del tren, per tal d’estar millor enllaçats amb el nostre entorn més immediat i de mitja distància”.

 

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

87 + = 96

Últimes notícies