HomePolíticaEnlairem Deltebre presenta 200 noves accions per seguir avançant durant els propers...

Enlairem Deltebre presenta 200 noves accions per seguir avançant durant els propers anys

La candidatura d’Enlairem Deltebre ha presentat el programa de govern per als propers anys. Un programa configurat per 200 accions que, tal com ha destacat el candidat, Lluís Soler, “ens permetran seguir avançant, conjuntament entre tota la ciutadania, amb fermesa i velocitat”.

El programa de govern està estructurat en tres parts diferents per tal de posar en valor l’acció de govern realitzada durant tots aquests anys. D’aquesta manera, el programa analitza el què es va dir que es faria, el que realment s’ha fet i el que es proposa fer per part de l’equip d’Enlairem Deltebre.

El candidat, Lluís Soler, ha detallat que amb aquesta estructura “volem posar de manifest que nosaltres som gent que complim amb els nostres compromisos i que tenim clar, a partir de les necessitats detectades i també a partir de les inquietuds i propostes rebudes per part de la ciutadania i el teixit associatiu, com ha de ser el Deltebre del futur”.

El programa de govern, i igual com tots els estius, el repartiran els integrants i els col·laboradors de la candidatura d’Enlairem Deltebre casa per casa, tant per Deltebre com al nucli de Riumar. De manera que, a banda de detallar el propi programa de govern, també s’atendran dubtes i suggeriments de la ciutadania.

 

Actes electorals

A banda d’aquestes accions, i entre d’altres que s’aniran realitzant, la campanya “en positiu” d’Enlairem Deltebre també estarà formada per 7 actes electorals durant els dies de campanya, cadascun d’ells analitzarà una temàtica diferent. Destaca, com a novetat, la realització d’un acte de precampanya online que es realitzarà aquest dijous a la nit i que donarà el tret de sortida a la campanya electoral, després de l’enganxada simbòlica del primer cartell.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

47 + = 49

Últimes notícies