HomeSense categoriaLa Guàrdia Civil intercepta peix fora de llotja al delta de l'Ebre

La Guàrdia Civil intercepta peix fora de llotja al delta de l’Ebre

Agents de la Guàrdia Civil, del destacament de Protecció de la Natura (Deprona), van intervenir, la setmana passada, quatre caixes de peix que s’intentaven comercialitzar fora de la llotja. Els agents van interceptar el vehicle on les transportaven, al paratge conegut com la ‘Petita Venècia’ de Sant Carles de la Ràpita (Montsià). Al maleter del cotxe hi duien 121 quilos de peix fresc, entre altres, de llobarro, dorada i cranc blau que es volia comercialitzar a través d’una mercantil que té el seu magatzem a la carretera de Poblenou. El peix intervingut es va depositar a la Confraria de Pescadors de Sant Carles de la Ràpita perquè el venguessin a subhasta.

La Guàrdia Civil fa controls i inspecció de les activitats pesqueres a la costa de l’Ebre i té coneixement de pescadors que desvien part del productes fora dels canals legals de venta. A principis de la setmana passada es va establir un operatiu a la carretera que uneix Poblenou amb la Ràpita, una zona coneguda com la ‘Petita Venècia’. 

Als pescadors interceptats amb 121 quilos de peix sense poder acreditar, se’ls va posar uan infracció, remesa al Departament d’Agricultura.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 5 =

Últimes notícies