HomeSense categoriaEls carrers d’Ascó s’ompliran de nou d’ambient amb la VII Mostra de...

Els carrers d’Ascó s’ompliran de nou d’ambient amb la VII Mostra de Vins i la XII Mostra d’Arts i Oficis

Ascó es prepara per a viure  un cap de setmana intens i ple d’activitats amb la celebració de la 7a Mostra Intercomarcal de Vins, el Tastavin’s i la XII Mostra d’Arts i Oficis. Els seus  carrers s’ompliran d’ambient i propostes culturals i gastronòmiques.

Tant petits com grans tindran cabuda en la diversitat d’activitats proposades, i els carrers del nucli antic oferiran mostres de l’estil de vida tradicional i artesà d’Ascó, amb diferents tallers per a tots els públics, amb mestres artesans de terrisseria miravetana, cistelleria, cuir i pintura, entre d’altres, i espectacles que transportaran els visitants a una època passada. A més, es podrà gaudir de les tradicionals cercaviles i la ballada de jotes.

El Tastavin’s oferirà un espai infantil anomenat El món del vi  per als petits, en el qual els infants estaran en contacte amb les diverses pràctiques dutes a terme en este sector. Circuit de vehicles elèctric, tallers creatius, pintada d’un mural gegant de la verema, juntament amb altres activitats, s’han programat  de les 11 a 14 hores i de 16 a 20 hores dels dies 18 i 19. En la mostra hi participaran els vins de DOQ Priorat, DO Montsant, DO Terra Alta i DO Tarragona. Hi haurà degustació i venda de vins, degustacions gastronòmiques, maridatges i vermut electrònic, entre altres propostes. Es posaran a la venda tiquets de copa+portacopa+6 degustacions al preu de 10 euros, i de 6 degustacions sense copa per 5 euros. 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

63 + = 68

Últimes notícies