HomeEsportsDissabte 18 de maig es disputen les finals territorials de futbol-7 i...

Dissabte 18 de maig es disputen les finals territorials de futbol-7 i mini handbol dels Jocs Esportius Escolars

L’Agrupació Territorial de Consell Esportius de les Terres de l’Ebre tenen programades per al dissabte 18 de maig les Finals Territorials de mini handbol i futbol-7 dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya amb la participació dels campions de les lligues comarcals prèvies on han participat equips del Baix Ebre, Montsià, Ribera d’Ebre i Terra Alta.

La localitat de Santa Bàrbara acollirà els partits de futbol-7 que com la resta d’esports i categories es jugarà pel sistema de semifinals, tercer i quart lloc i final durant la mateixa jornada.

En prebenjamí mixt jugaran el CD Tortosa-Roig, EFB Amposta-Roig, UE Rapitenca-Blau i EF Delta de l’Ebre-Lila. En benjamí mixt futbol-7 els equips classificats per jugar la fase final són CF Gandesa-Roig, CF La Sénia, EF Alcanar-Grana i UE Jesús i Maria-Lila.

El mini handbol es jugarà en dos seus. El benjamí mixt al Pavelló de Remolins de Tortosa amb la participació del CH Amposta, AMPA Escola del Temple, Escola la Mercè i CH Móra d’Ebre, mentre que la categoria alevi mixt portarà els equips classificats al pavelló de Móra la Nova,i en concret al CH Móra la Nova, AFA Escola Ferreries-Verd, Escola Cinta Curto-Taronja i CH Amposta-Negre. Com  a la resta de finals territorials es tracta del pas previ per participar després a les Finals i Trobades Nacionals.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

62 + = 69

Últimes notícies