HomePolíticaEn l'acte central de ciutadans a Tortosa, la diputada i portaveu al...

En l’acte central de ciutadans a Tortosa, la diputada i portaveu al senat de Cs, Lorena Roldán, ha apel·lat al vot útil de Ciutadans el 26-M

“Ciutadans serà el dic de contenció del separatisme als ajuntaments de les Terres de l’Ebre”. Així s’ha expressat el portaveu del grup parlamentari de Cs a Catalunya, Carlos Carrizosa, en l’acte central de campanya a Tortosa on s’han presentat als principals alcaldables de la formació taronja a les Terres de l’Ebre. Carrizosa ha apel·lat al “vot útil de Ciutadans” per “evitar que el PSC pacti amb Esquerra i els Comuns als ajuntaments”. En aquest sentit, ha alertat que “el vot al partit socialista no és segur perquè suposarà que a les façanes dels ajuntaments pengin estelades, llaços grocs o es paguin quotes a l’AMI amb els impostos de tots els ciutadans”.

Al centre cívic del barri de Ferreries de Tortosa, la diputada i portaveu de Cs al Senat, Lorena Roldán, ha destacat que “hem de tenir força també als ajuntaments, a més del Parlament i al Congrés, per defensar la convivència, la igualtat, la llibertat i tots aquells drets que el nacionalisme vol trepitjar”. En aquest sentit ha assegurat que “Ciutadans dona veu a persones que fins ara no tenien ningú que les representés” i ha animat tothom a “omplir les urnes de paperetes taronges a les Terres de l’Ebre”.

Finalment el candidat a l’alcaldia de Cs de Tortosa, Miquel Albacar, ha assegurat que “som l’única garantia d’un canvi real” i ha dit que “apostem per una Tortosa del futur, que sigui de tots”. “Volem fer una ciutat amable pels ciutadans i potenciar eixos com el turisme i l’empresa”, ha detallat.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies