HomeEsportsEduard Prades guanyador de la volta a Aragó

Eduard Prades guanyador de la volta a Aragó

Li va funcionar a la perfecció l’estratègia, i Eduard Prades (Movistar) es va imposar en la 44a Volta a Aragó, després de ser el més ràpida en l’últim esprint bonificat del dia a Villanueva de Gallego de la darrera etapa, on el vent va ser el protagonista negatiu, superant amb claredat al rus Evgeny Shalunov (Gazprom) amb el qual estava empatat a temps.

L’italià Pelucchi va ser el més ràpid en l’esprint del grup després dels 127,4 quilòmetres de recorregut entre Osca i Saragossa amb un temps de 2:47:12 a una mitjana de 45,718 quilòmetres per hora.

El càntabre Jesús Ezquerra, que va prendre la sortida com a líder en la tercera i última etapa, va abandonar com a conseqüència de les ferides sofertes en una caiguda que va patir a 54 quilòmetres de l’arribada a Saragossa.

Amb la decisiva última bonificació, Eduard Prades es va assegurar el triomf, finalitzant amb un temps de 12:40:57, seguit del rus Evgeny Shalunov a 3 segons, l’estoni Rein Taaramae a 5, el rus Aleksandr Grigorev a 6, i a continuació a 7 segons Edgar Pinto del Perú,  el francès Pierre Rolland i Diego Rubio.

Movistar es va emportar també la victòria per equips.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

10 + = 13

Últimes notícies