HomeSense categoriaPrimer cafè de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya a...

Primer cafè de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya a les Terres de l’Ebre

La Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que integra unes 3.000 empreses cooperatives de treball de tot el país, oferirà amb la col·laboració de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre, una jornada de formació a les cooperatives ebrenques que hi estiguin interessades. Es tracta de la primera activitat d’aquesta federació a les Terres de l’Ebre, la qual cosa és un indici clar de que l’economia social basada en el cooperativisme cada dia té més pes al territori.

Aquesta activitat de formació tindrà lloc el proper divendres, 24 de maig a la Cambra de Comerç de Tortosa, d’11 a 13 hores, i anirà a càrrec d’Ester Hidalgo, professora de l’escola universitària EADA. La formació està emmarcada dins l’espai mensual Cafè de la Federació, amb el qual es busca incorporar coneixement, intercooperar i aprendre al costat d’altres cooperatives federades. Concretament Hidalgo parlarà de l’estratègia Omnicanalitat, una proposta que es vol estendre al teixit cooperatiu del país per tal que formi part de la seua estratègia de vendes amb l’objectiu d’incrementar-les. Així, l’Omnicanalitat proposa construir experiències que destaquin el valor de cada marca i producte amb l’objectiu que els clients s’hi mantinguin connectats, més enllà del canal pel qual hi arribin, sigui online o off-line.

La formació i l’acompanyament a les cooperatives, tant a les que estan creades com a les que estan en fase de creació, són dos de les apostes clau de l’Ateneu Cooperatiu Terres de l’Ebre des de la seua implantació al territori. D’aquí que jornades com aquesta es considerin especialment interessants. L’objectiu final és fer créixer l’economia social i l’esperit cooperatiu com alternativa econòmica viable.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

15 + = 20

Últimes notícies