HomePolíticaEsquerra proposa una Ràpita accessible, inclusiva, justa i igualitària

Esquerra proposa una Ràpita accessible, inclusiva, justa i igualitària

Esquerra Republicana de Catalunya a la Ràpita ha dissenyat per a la propera legislatura un programa d’actuacions socials que posen les persones al centre de les seves polítiques municipals.

En aquest sentit, el candidat a l’alcaldia Josep Caparrós destaca que “els nostres valors republicans i de progrés els demostrem en la implementació de polítiques socials per a i amb la gent de la Ràpita, amb el principal objectiu de millorar el seu benestar i disposats a no deixar ningú pel camí cap a la societat justa, igualitària, inclusiva, pròspera i lliure que volem aconseguir”

Per això, Esquerra proposa diverses actuacions i projectes adreçats a les persones, com un Pla Municipal d’Accessibilitat per a la supressió de barreres arquitectòniques i vigilància per al compliment de les ordenances municipals que garanteixen l’ús de la via pública de persones amb diversitat funcional, malalt, gent gran, etc. Alhora també elaborarà el Pla local de la Infància i l’Adolescència, que reculli la planificació estratègica de les polítiques adreçades a infants i joves rapitencs. A més a més, Esquerra seguirà amb el desplegament d’àrees infantils també adaptades a la diversitat funcional.

D’altra banda, i després de fer realitat aquests darrers quatre anys un Espai Jove al Maset, on el jovent pot reunir-se, formar-se, trobar-se o divertir-se en un espai digne, Esquerra aposta ara per dinamitzar-lo i potenciar-lo, per això, crearà el Consell Jove Rapitenc que també serà un consell assessor de la Regidoria de Joventut. A l’igual que seguirà amb la millora dels equipaments educatius i potenciar la formació professional amb cicles que generin sinergies amb els sectors econòmics rapitencs.

Amb l’objectiu de facilitar l’accés a un habitatge digne, i tenint en compte els nombrosos habitatges buits amb què compta la Ràpita, Esquerra treballarà per posar-los de nou al mercat i oferir habitatges accessibles a la ciutadania.

Esquerra la Ràpita també treballa per combatre la persistència i la reproducció de les desigualtats, per això, implementarà polítiques municipals per aconseguir la igualtat efectiva; promourà la creació del Punt Lila per a diferents esdeveniments i seguirà la feina encaminada per a què l’Ajuntament sigui un exemple i obtingui el Distintiu per la Igualtat de Gènere – SG CITY 50-50.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 7 =

Últimes notícies