HomeEsportsEl FC Ascó vol jugar la temporada vinent a la segona catalana

El FC Ascó vol jugar la temporada vinent a la segona catalana

Finalitzada la competició amb el descens de Tercera Divisió, la junta directiva del FC Ascó, ha confeccionat un comunicat, anunciant que renunciaran a la Primera Catalana, per integrar-se a la Segona Catalana.

En la nota es fa referència al final d’un cicle, amb el regust amarg de finalitzar una etapa exitosa, a causa de la precària situació econòmica a la qual s’ha vist abocada l’entitat després d’una inspecció d’hisenda, indicant que ha estat una temporada molt difícil, tant en la parcel·la institucional com en l’esportiva. Inclús es fa referència al fet que el club va estar molt prop de la seua desaparició, que no es va produir per la intervenció dels membres de la Junta Directiva, invertint el seu patrimoni personal. En l’esportiu, les dificultats han estat constants i al final el descens ha sigut el resultat de la suma de tots els factors. No obstant des del club han volgut destacar la professionalitat que han demostrat els jugadors de la plantilla, la Núria Abelló, Jordi Barragan, Martí Masip, Gabi Sanz i en especial els tècnics Javi Garcia, Miquel Aguza, Albert Àvila, Miquel Àvila i Sergi Salvadó, perquè la seua dedicació i professionalitat al llarg d’aquest temps, posant de manifest el seu nivell humà, tècnic i de sentiment de club.

També han justificat les decisions que han pres en relació al futur, i que vénen influenciades per les dificultats econòmiques en què es troba l’entitat, i que van provocar en la reunió de la Junta Directiva del passat dia 8 de Maig, i acollint-se al Reglament General de la Federació Catalana de Futbol, renunciar a la Primera Catalana i inscriure l’equip a la Segona Catalana.

 La precària situació econòmica, fa que sigui impossible assumir els costos de llicències, arbitratges, despeses de jugadors i tècnics i dels desplaçaments que cada 15 dies haurien de realitzar pel territori català.

La renúncia a la Primera Catalana i la inscripció a la Segona Catalana, els aportarà una reducció notable de despeses que assegura la continuïtat del futbol amateur al club i en definitiva la viabilitat de l’entitat.

També han confirmat que en les pròximes dates faran públic les bases del seu projecte i anunciaran el nom del nou tècnic del primer equip i les primeres incorporacions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

6 + 3 =

Últimes notícies