HomeEsportsSegon podi del mundial de moto-3 junior per a Jeremy Alcoba

Segon podi del mundial de moto-3 junior per a Jeremy Alcoba

Jeremy Alcoba (Laglisse Academy) va aconseguir a Le Mans el seu segon podi de la temporada. El pilot jesusenc, que sortia des de la segona posició, va sumar 16 punts molt importants per al seu objectiu de lluitar pel títol del Mundial Júnior de Moto3 en una cursa molt complicada, ja que es va disputar amb la pista mullada.

En aquestes condicions, Alcoba ja havia estat el més ràpid en el warm up matinal. En carrera va estar en tot moment lluitant per la segona posició, encapçalant el grup perseguidor durant bona part de la cursa i lluitant fins l’últim revolt per aquesta segona plaça. Finalment, el pilot del Laglisse Academy va acabar tercer, per darrera de Yuki Kunii (AsiaTalent Team) i José Julián Garcia (Fau55 El Señor de las Bolsas), sumant el seu segon podi de la temporada, que li permet ocupar la segona posició de la classificació general del Mundial Júnior de Moto3 a 13 punts del líder Yuki Kunii. La pròxima cita del Mundial de Moto-3 junior, serà el 9 de juny al Circuit de Catalunya-Barcelona.