HomeUrbanismeMovem Tortosa vol convertir els terrenys de Renfe en un pulmó verd...

Movem Tortosa vol convertir els terrenys de Renfe en un pulmó verd de Tortosa amb un gran aparcament soterrat

Jordi Jordan i el seu equip han realitzat una roda de premsa on han explicat el seu model per recuperar els terrenys de RENFE per a la ciutat. El portaveu de Movem Tortosa ha recordat que “fa dècades que ens diuen que es solucionarà però és evident que mai ha estat una prioritat i cal que en aquest mandat es desencalli d’una vegada per totes”.

Jordan ha explicat que volen convertir-los en un gran pulmó verd, que connecti el Temple amb l’Eixample i que pugui tenir alguns usos de restauració i oci, però sobretot un gran aparcament soterrat. També defensen que s’hi construeixi de manera provisional un aparcament en superfície als antics magatzems ja que l’obra tardarà uns anys en dur-se a terme. Finalment, Jordi Jordan, ha volgut remarcar que defensen la idea de crear un consell municipal participatiu d’urbanisme on caldria consensuar definitivament els usos.

Per altra banda, Jordi Jordan, ha explicat diferents propostes en matèria d’aparcament i mobilitat on s’ha compromès a eliminar l’ampliació de la zona blava del carrer Rosselló i l’avinguda de la Generalitat així com l’horari de tarda i dissabte efectuada pels governs convergents i d’ERC. Per altra banda, el cap de llista de Movem Tortosa també ha defensat la idea de crear més places verdes d’aparcament per al veïnat i, pel que fa al Rastre, tal i com demana l’Associació de Veïns, aconseguir ampliar l’aparcament del carrer Providència, davant l’Escola de la Mercè, a partir dels terrenys abandonats que hi ha al costat.

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

8 + 1 =

Últimes notícies