HomeEsportsMés de 2.500 motards arriben dissabte 25 de maig a les Terres...

Més de 2.500 motards arriben dissabte 25 de maig a les Terres de l’Ebre

Les Terres de l’Ebre tindran dissabte 25 de maig un destacat protagonisme en la sèptima edició de la Rider1000, esdeveniment motociclista no competitiu de 1.000 km, per carreteres obertes al trànsit, organitzat pel Moto Club Manresa.

Tot un espectacle amb més de 2.500 motos circulant per les carreteres ebrenques.

L’objectiu dels participants és certificar el pas pels diferents controls assenyalats en el recorregut triat, fins a arribar a la meta, que coincidirà amb el mateix punt de sortida.

L’itinerari no està definit, només hi ha els controls de pas obligatoris. Cada participant pot escollir la carretera que considere més apropiada a les seues característiques de conducció per un itinerari publicat al web, perquè cada participant puga projectar la seua estratègia.

El temps màxim per a realitzar el recorregut està calculat sobre una mitjana inferior als 50 km/h aproximadament. Els participants en la Rider1000 disposaran d’un temps màxim de 22 hores, i prendran la sortida de 6 en 6, cada minut a partir de les 6 hores amb sortida i arribada a Manresa.

La Rider1000 no és una cursa competitiva, de manera que no hi haurà ni classificacions, ni premis de cap tipus. Els participants que tinguen el visat de tots els controls fins a la meta, se’ls lliurarà un pin únic i numerat, que certificarà haver completat l’itinerari. Amb la seua fotografia, passaran a formar part del Rider1000 Hall of Fame. En esta edició es va tancar la inscripció amb un total de 2.640 pilots, que faran el recorregut amb diferents tipus de motos, la majoria de classe trail, incloent-hi també vespes i scooters.

Flix, Horta i Tortosa, controls 

Els participants es dirigiran a l’Espluga de Francolí, passaran en dos ocasions per Flix, Horta de Sant Joan, Tortosa també en dos ocasions, Cinctorres, Colldejou, Valls i arribada a Manresa. El control de pas de Flix estarà ubicat prop del Bon Preu i l’Esclat, a l’altra banda del riu, en un edifici del Viver d’Empreses, on s’han previst un seguit d’activitats, incloent-hi actuacions musicals. Es calcula que pel control de pas circularan les motos des de 8.30 hores fins les 16.30. A Horta de Sant Joan ho faran a partir de les 9.30 aproximadament fins a les 17.30, amb el Restaurant Can Joan com a control de pas. A Tortosa estarà ubicat al Restaurant El Parc, i l’activitat motociclista es mantindrà aproximadament durant unes 12 hores, des de les 11.30 fins a les 23.30 aproximadament.

Enric Alguero
Enric Alguero
Periodista
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 55 = 60

Últimes notícies