HomePolíticaEsquerra la Ràpita promou l’aprofitament dels actius propis per potenciar l’economia local

Esquerra la Ràpita promou l’aprofitament dels actius propis per potenciar l’economia local

Esquerra Republicana de Catalunya a la Ràpita segueix apostant per potenciar l’economia com a eix de desenvolupament social i de millora del benestar de la ciutadania. En aquest sentit, aposta per aprofitar i valoritzar els actius propis, naturals i humans, per potenciar l’economia rapitenca.

Esquerra la Ràpita ha treballat durant aquesta legislatura de la mà dels sectors econòmics locals i “seguirem en la mateixa línia, perquè el desenvolupament econòmic del nostre poble no serà viable sense la col·laboració públic i privada, per això, apostem per potenciar i valoritzar els recursos propis, els nostres sectors turístic, comercial, hoteler, pesquer i pagès, i aprofitant al mateix temps els valors naturals de la Ràpita per a convertir-nos en una destinació turística singular, sostenible i d’excel·lència” – ha explicat el candidat a l’alcaldia, Josep Caparrós.

En aquest sentit, Esquerra la Ràpita estableix diversos eixos d’actuació per a desenvolupar les polítiques econòmiques, que complementaran el projecte Ràpita Emprèn en el desenvolupament i la promoció econòmica local.

D’una banda, els motors econòmics tradicionals de la Ràpita, com el pesquer i el pagès, tindran el suport de l’Ajuntament per fer realitat els seus projectes de futur, recolzant les iniciatives que sorgeixin de les confraries de pescadors i de les cooperatives agrícoles. En la mateixa línia, juntament amb la Unió de Comerç Rapitenc, incentivarà la promoció del comerç km0 i reforçarà el sector serveis.

D’altra banda, reforçar la capitalitat turística de la Ràpita ha de passar pel desenvolupament de sòl hoteler, que augmenti el nombre de places hoteleres per fidelitzar i ampliar les estades dels visitants, i per la promoció del turisme, especialment el nàutic. Així, Esquerra aposta per “consolidar la feina feta com a port base de xàrters i creuers, ja que finalment l’any que ve el port de la Ràpita acollirà dos creuers i seguirem treballant per complementar la nostra oferta, col·laborant com sempre hem fet amb l’Estació Nàutic i el Col·lectiu de Cuina, i alhora promocionarem els actius natural de la badia dels Alfacs i el delta de l’Ebre, això sí promovent sòl hoteler i la implantació de noves empreses hoteleres, que ens han de permetre desestacionalitzar el turisme i consolidar l’oferta turística els 365 dies l’any” – ha valorat Caparrós.

Finalment, Esquerra aposta per a potenciar un desenvolupament econòmic sota criteris de sostenibilitat, que respectin els valors humans i naturals del poble. En aquest sentit, i començant per l’administració pública, treballarà per a tenir un Ajuntament sostenible, amb l’ús de vehicles municipals elèctrics, amb la implementació de mesures d’estalvi energètic i el reaprofitament d’energia dels edificis públics.

 

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

14 + = 21

Últimes notícies