HomePolíticaMovem Tortosa defensa la sanitat pública i promet transparència als hospitals municipals

Movem Tortosa defensa la sanitat pública i promet transparència als hospitals municipals

Jordi Jordan, acompanyat per diferents membres de la candidatura, entre els quals, els doctors Pere Genaró i Iñigo Lechuga, ha realitzat una roda de premsa on s’ha compromès a treballar “per la transparència i per les pràctiques irregulars com les que s’estan investigant en aquests moments ja que la contractació de personal i de serveis en els hospitals municipals es feia al marge de la llei de contractació de Catalunya”. Jordan ha recordat que “per molt que la resta de partits parlin ara de lluita contra la corrupció els únics que ho hem denunciat a fiscalia i hem aconseguit la investigació del cas som Movem Tortosa i per això ens comprometem a treballar per fer una sanitat per a tots, sense clientelisme, i sobretot, donant suport als treballadors i treballadores que estan patint aquesta mala gestió de l’actual govern”.

Per altra banda, Jordan també ha contestat a la Sra. Roigé en relació a les seues declaracions d’ahir: “que es postuli com la defensora de l’Hospital Verge de la Cinta quan ella essent diputada de CiU amb Artur Mas va aprovar totes les retallades que van acomiadar molta gent de l’Hospital i ens han deixat en un servei cada cop més precari i amb falta de recursos és una presa de pèl”. Jordan ha etzibat “s’ha de tenir molta cara políticament parlant perquè  la Sra. Roigé digui que és la defensora de la sanitat quan en realitat és la retalladadora de l’Hospital a l’igual que ERC, que actualment gestiona la conselleria de sanitat i continua aplicant les retallades que van prometre acabar”.

Finalment, Jordi Jordan, ha remarcat que “el que cal és el nou hospital del territori com la Generalitat sí que vol fer a Tarragona, Girona o Viladecans i no pas uns pedaços de l’actual que ni tan sols està pressupostat tot i que fa anys que el prometen tant ERC com els postconvergents. Ens mereixem ser catalans de primera, no de tercera”.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

80 + = 82

Últimes notícies