HomeCulturaA la venda els abonaments anticipats del 15è Festival Deltebre Dansa

A la venda els abonaments anticipats del 15è Festival Deltebre Dansa

El Festival Deltebre Dansa ha anunciat, a través de la seva pàgina web, la programació artística per a la seva 15a edició, la qual se celebrarà del 8 al 21 de juliol, a Deltebre.

La programació s’ha presentat coincidint amb l’inici de la venda dels abonaments anticipats amb un 20% de descompte. En el marc del seu 15è aniversari, el Festival acollirà fins a 48 espectacles tant de companyies nacionals com internacionals que portaran a les Terres de l’Ebre el bo i millor de l’avantguarda de la dansa i circ contemporanis.

Alguns dels noms més destacats d’aquesta edició són la bailaora i coreògrafa Rocío Molina, amb un Impulso que realitzarà juntament amb Rosalba Torres; la companyia de circ Vaivén Circo, amb el seu espectacle d’obertura Do Not Disturb. No Molestar; els finalistes del programa televisiu Got Talent França 2016, Barcode Circus Company, amb la peça Russian bar; el binomi grec-moçambiquès format per Linda Kapetanea i Edivaldo Ernesto, amb Half The Truth, i la companyia francesa La Contrebande, amb l’espectacle Bal Trap.

La programació també comptarà amb els clàssics del Festival, com ara La Nit Solidària i del Circ, que enguany arriba a la seva 5a edició, i la Creació Deltebre Dansa. A més, després de l’èxit de l’any anterior, torna el Circuit “Deltebre, atracció natural” amb un maridatge perfecte per als amants de les arts escèniques i de la natura, i que enguany comptarà amb 13 propostes artístiques que ja es poden consultar a la web oficial del Festival Deltebre Dansa www.deltebredansa.cat .

Amb el 15è aniversari com a teló de fons, una de les principals novetats arriba amb la incorporació d’un sistema d’abonaments que permetrà gaudir de tots els espectacles que tinguin lloc a la Carpa Deltebre Dansa. Els abonaments anticipats (amb un 20% de descompte i unitats limitades) estaran a la venda fins al 31 de maig. L’1 de juny, s’activarà la venda d’entrades diàries (que tornaran a tenir un preu de 5 € per persona i nit) i la venda d’abonaments estàndard amb un preu de 50 €. Tant els abonaments com les entrades es poden adquirir a través de la pàgina web del Festival.

Finalment, molt aviat es presentarà l’oferta de tallers d’iniciació per a aquesta edició i s’obrirà el termini d’inscripcions.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

31 + = 36

Últimes notícies