HomePolíticaEls socialistes governaran amb majoria absoluta a Ulldecona i Sant Jaume

Els socialistes governaran amb majoria absoluta a Ulldecona i Sant Jaume

El PSC s’ha imposat de manera clara en dos dels feus històrics del Montsià, Ulldecona i Sant Jaume, on governaran amb majoria absoluta.

Núria Ventura, després de governar en minoria tota la legislatura, ha obtingut una històrica majoria absoluta a Ulldecona amb els 7 regidors que li han donat els 1.329 vots obtinguts (44,39%). A més de la sorpresa de la majoria absoluta de Ventura, destaca també que l’agrupació d’electors Fem Poble s’ha situat com a segona força a Ulldecona amb 661 vots i tres regidor. Empatats a un regidor han quedat ERC (336 vots), Junts (327) i PP (315). Junts per Ulldecona ha passat de ser la segona força i tindre 4 regidors al 2015 a ser ara quarta força obtenint només un regidor.

Joan Castor Gonell tornarà a governar a Sant jaume d’Enveja i esta vegada ho podrà fer amb majoria absoluta, després que esta darrera legislatura haja governat amb ERC. El PSC ha obtingut 7 regidors  amb els 1.115 vots (55,83%) obtinguts. Com a segona força s’ha situat ERC, que amb tres regidors (492 vots) ha repetit els resultats del 2015, situant-se ara però com a segona força política, ja que Junts per Sant jaume s’ha quedat amb només un regidor (225 vots).

Redaccio
Redaccio
Periodistes
ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

+ 61 = 65

Últimes notícies