HomeEsportsJoan Reverté presenta la nova junta directiva i el projecte fins al...

Joan Reverté presenta la nova junta directiva i el projecte fins al 2015 del Cantaires Bàsquet Tortosa

Amb la incògnita encara per resoldre de la categoria on militarà la pròxima temporada el sènior masculí i el programa d’objectius marcats fins a l’any 2025, el nou president del Cantaires Bàsquet Tortosa, Joan E. Reverté Aiximeno, va presentar la nova junta directiva, que ha quedat configurada amb Amparo Cutanda com a vicepresidenta, Anna Obiols, secretària; Manel Montesó, tresorer, i com a vocals Núria Mora, Juan José Espuny i Emilio J. Lehmann, i també el nou director tècnic, Javier Hernández, entrenador de 38 anys, natural de Granollers, que la passada temporada va ser el responsable de tres equips del planter, i va dirigir el sènior masculí en les tres últimes jornades.

 

Nous objectius

El nou equip directiu acompanyat per l’alcaldessa Meritxell Roigè, va presentar el nou projecte per als propers anys, concretament fins al 2025. Joan Reverté va insistir en la necessitat de prioritzar el treball amb el planter.

Encara està tot per decidir, però no es descarta que després del descens del sènior masculí, la junta directiva prengala decisió de renunciar a la Primera Catalana, tal com va deixar entreveure Joan Reverté. A meitat de juny tot podria quedar resolt, però en principi les perspectives no són del tot positives.

Top 4 territorial cadet

Este dissabte al pavelló del Temple el CB Cantaires disputarà la final a 4 territorial en la categoria cadet. A les 10.30 h l’equip tortosí s’enfrontarà a l’AD Torreforta, i a les 12.30 h jugaran el CB Valls i La Salle de Tarragona. A les 16.30 h, està previst el partit per a decidir el tercer i quart lloc i a les 18.30 la final.

 

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

73 + = 76

Últimes notícies