HomeEsportsEl Kilòmetre vertical de Roquetes estrena nou recorregut

El Kilòmetre vertical de Roquetes estrena nou recorregut

Este dissabte a la tarda i organitzada pel Trail Roquets, es disputa una de les proves més exigents de la Copa d’Espanya de Carreres Verticals FEDME GP Nutrisport, el KM Vertical Roquetes.

Exigent perquè de les 4 que conformen aquesta Copa, serà la que més metres de desnivell positiu acumuli en el seu traçat de 5’5 quilòmetres de distància lineal.

Amb les inscripcions gairebé tancades, es pot aproximar que seran prop de 170-180 participants els que es donaran cita aquest dissabte a partir de les 16:45 hores en aquesta localitat tarragonina per donar el millor de si costa amunt.

Entre els inscrits que podrien lluitar per la victòria en categoria masculina, cal destacar la presència de Mikel Beunzaés segon classificat provisional a la Copa, Agustí Roc, tota una institució mundial en aquesta modalitat, o MartínÁlvarez Espinar, un corredor amb molta classe. Ull amb Albert Ferrer, que ja va guanyar aquí l’any passat.

Després de 9 anys sortint de la zona de la Caramella, aquest any canvia de recorregut, i els participants esdesplaçaran al barranc de Lloret, un dels llocs amb més encant dels Ports i que donarà inici a una pujada de 5,5 km amb un desnivell positiu de 1250 metres. L’Escarrisó de Borosa, Cova Ebre, Coll de Pallers i una arribada diferent a Caro, donaran un atractiu més a la carrera en la seva 10a edició, en la que tornaa a formar part de la Copa d’Espanya de Verticals (FEDME), el Circuit de Curses de Muntanya de les Terres de l’Ebre i en l’Open de la FEEC. La sortidaserça a les 16:45, un quart d’hora després que els cadets, i al matí tindrà lloc als voltants del pavelló, l’anomenat KMVkids en tres categories, menys de 6 anys, de 7a 9 i de 10 a 12.

La cursa consisteix en una cronoescalada de 5,5km de distància amb un desnivell positiu de 1150+, amb una aproximació de 2km i un posterior descens de 8 km fins a arribar al punt de sortida. Hi haurà 2 avituallaments durant el recorregut de líquid i sòlid. El programa d’aquest KMV Roquetes 2019

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

7 + 3 =

Últimes notícies