HomeEsportsAdam Raga en tercer lloc a Itàlia en la primera prova del...

Adam Raga en tercer lloc a Itàlia en la primera prova del mundial a l’aire lliure

Adam Raga va començar el mundial a l’aire lliure, amb la tercera posició a Italia, en una prova dominada per Toni Bou, en un trial complicat pel delicat estat del terreny. L’obertura del Campionat del Món FIM de TrialGP va estar marcada per la pluja que, en durant diferents fases del cap de setmana, va fer acte d’aparició en el Offroad Park dePietramurata. Les zones van quedar enfangades i l’execució dels pilots va haver de ser impecable per aconseguir salvar cada secció.

Després de la desastrosa classificació en la jornada de dissabte, en què tots els pilots van incórrer en fiasco, el sorteig va fer que Jeroni Fajardo, Adam Raga i Toni Bou tinguessen d’obrir les zones, gairebé sense referències. Les quinze zones tenien un nivell molt alt, per l’escarpat del terreny i les condicions d’escassa adherència.

Durant la primera volta Toni Bou va marcar diversos punts de penalització amb dos greus errors, inusuals. Tot i això, va liderar el primer pas per les zones. A la segona volta, l’actual campió va aconseguir la suficient avantatge, per acabar al més alt del podi, amb 28 de punts sobre el segon classificat, el pilot de GasGas Jeroni Fajardo, que vamantindre una emocionant lluita particular amb Adam Raga (TRS) en la qual finalment es va imposar per 5 punts de marge. 
La propera prova del Campionat del Món se celebrarà al circuit de Motegi, al Japó, amb doble jornada. El dia 7 de juny tindrà lloc la classificatòria i els dies 8 i 9, la competició.

ARTICLES RELACIONATS

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu aquí el vostre nom

1 + 4 =

Últimes notícies