La Sala d'esgrima Amposta domina el català d'espasa SUB-14

Van acaparar la majoria dels podis en la competició individual i per equips

Esports

La Sala d'esgrima Amposta domina el català d'espasa SUB-14
La Sala d'esgrima Amposta domina el català d'espasa SUB-14

La Sala Esgrima Amposta va se el protagonista destacat del Campionat de Catalunya sub-14, disputat a la Sala d'Armes de Sant Sadurní d'Anoia.

En la competició individual masculina els joves tiradors ampostins, van acaparar les primeres posicions, amb medalla d'or per Ivan Borodin, plata per Jahve Accensi i bronze de Biel Jiménez, amb quarta posició per Quim Vidal, i sexta de Ferran Tomàs. Per equips també domini dels conjunts ampostins, amb la primera posició per l'equip format per Ferran Tomàs, Ivan Borodin i Jahve Accesni, i tercer per al configurat per Biel Jiménez Enric Sabaté, Jan Sebastian Bey, Quim Vidal, per darrere dels representants del CE Cabrils.

En la competició femenina, segon lloc per Daniela Pinyol, amb primera i tercera plaça per Laia Garcia i Clara Pérez del Castillo de la Sala d'Armes de Montjuic, i quinta posició per Martina Almudeve de la SA Amposta. Per equips el conjunt ampostí va ser campió amb Alexandra Borodina, Daniela Pinyol i Martina Almudeve, amb segon i tercer lloc per a la SA Montuic i CA Cabrils.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article